YouTuber hävdar att han kommer att köpa 111 Tesla Model 3s … om Elon Musk accepterar Bitcoin Cash

YouTuber hävdar att han kommer att köpa 111 Tesla Model 3s … om Elon Musk accepterar Bitcoin Cash

Bitcoin Sverige
april 23, 2021 by Bitcoinera
5
Ett Bitcoin Cash (BCH) YouTuber har lovat att köpa 111 Tesla Model 3s … men bara om Teslas VD Elon Musk går med på att acceptera BCH för Tesla-köp från och med nu. Med titeln “1stmil.com” förklarade den australiensiska YouTuber för nästan 8 000 följare över tre korta videor att han tror att Tesla skulle
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDQvMThmYjkxOGQtYzYzMi00NGMzLWFiMGQtYmVlYWZhYzM5NzYyLmpwZw.jpgEtt Bitcoin Cash (BCH) YouTuber har lovat att köpa 111 Tesla Model 3s … men bara om Teslas VD Elon Musk går med på att acceptera BCH för Tesla-köp från och med nu.

Med titeln “1stmil.com” förklarade den australiensiska YouTuber för nästan 8 000 följare över tre korta videor att han tror att Tesla skulle se en ökning av försäljningen som ett resultat eftersom det finns många Bitcoin Cash-supportrar som vill spendera sin kryptovaluta Bitcoin (BTC) anhängare tenderar att vilja hänga på sina innehav.

“Du kommer att njuta av otroligt mycket stöd av människor som faktiskt vill spendera Bitcoin Cash, inte de människor som bara vill HODL BTC.”

I slutet av mars blev Bitcoin Cash-samhället förskräckt över att veta att BCH inte hade lagts till som betalningsalternativ när Elon Musk bekräftade att amerikanska kunder kunde köpa en Tesla med BTC.

Dagen efter detta offentliga avslag slog BCH nya lägsta tider mot Bitcoin på 0,089 BTC.

Det är oklart om detta senaste BCH-erbjudande bara är ett reklamstunt av YouTuber som har varit värd för sin kanal i tre år nu. 1stmils förmåga att betala för 111 Telsas är också en öppen fråga, eftersom plånboken som visas i den första videon bara rymmer cirka 141 000 USD i BCH, eller tillräckligt för att köpa bara tre Teslas. På Reddit klargjorde han att han avsiktligt inte ville avslöja sina andra plånböcker av säkerhetsskäl.

I tidigare videor hänvisar han till att han redan äger flera miljoner i kryptan, och förutspår att han kommer att tjäna 1 miljard dollar när BCH når 50 000 dollar fram till 2025. Om det är sant skulle det innebära att han innehar minst 14,88 miljoner dollar i BCH till nuvarande priser.

De bilar han planerar att köpa, vita Tesla Model 3s säljs för närvarande i Australien för cirka 52 000 dollar. Om man inte inkluderar volymrabatten skulle det motsvara ett första köp på 5,8 miljoner dollar.

Han sa att han avser att använda Tesla EVs för ett nytt affärsprojekt, vars detaljer han inte kan avslöja ännu. Men på Reddit förklarade han att bilarna kommer att tas bort och återanvändas: ”Låt oss bara säga att Tesla modell 3s säljs i Australien under kostnad. Deras delar är mer värda än deras summa. ”

Det här är inte första gången BCH-förespråkare har fört krypton till Elon Musks uppmärksamhet. Den 25 mars, som svar på Musk som twittrade att “Du kan nu köpa en Tesla med Bitcoin,” jämförde Kim Dotcom BCH- och BTC-avgifter och sa att den förra “tjänar massmarknaden, inte bara 1%.”