Yearn Finance (YFI) bryter ut högre nivåer än intervallet

Yearn Finance (YFI) bryter ut högre nivåer än intervallet

Köpa Bitcoins
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Yearn.Finance (YFI) har brutit ut från en fallande motståndslinje. Den följde upp detta genom att återta en viktig horisontell motståndsnivå. YFI förväntas fortsätta öka mot en ny rekordhög nivå. YFI Breakout YFI hade rört sig nedåt sedan den nådde ett högt pris på 52 880 $ den 12 februari. Under hela minskningen följde det en
BIC_YFI_yearn_finance_restructure.jpg.optimal.jpg


Yearn.Finance (YFI) har brutit ut från en fallande motståndslinje. Den följde upp detta genom att återta en viktig horisontell motståndsnivå.

YFI förväntas fortsätta öka mot en ny rekordhög nivå.

YFI Breakout

YFI hade rört sig nedåt sedan den nådde ett högt pris på 52 880 $ den 12 februari. Under hela minskningen följde det en nedåtgående motståndslinje.

Efter fem misslyckade försök att bryta ut lyckades YFI äntligen flytta sig över den här linjen den 29 mars. Kort därefter återkrävde det också motståndsområdet på 40 000 dollar. Detta är en stark hausseartad utveckling. Därför indikerar det att priset förväntas flytta sig ännu högre.

I så fall finns nästa motståndsnivåer på:

  • 52 900 dollar – högt motstånd genom tiderna
  • 68 400 $ – den externa fibraten på 1,61

Tekniska indikatorer är hausse och stöder vidare rörelse uppåt. Stokastisk oscillator har precis gjort ett hausseartat kors och både RSI och MACD ökar.

Diagram efter TradingView

Kortvarig rörelse

Sextimmarsdiagrammet är också hausseartat. Det visar en breakout och efterföljande återvinning av det mindre $ 42.000 motståndsområdet.

Det kan sjunka en gång till för att validera denna nivå som support. Trenden anses dock hausse så länge den handlar över den.

Diagram efter TradingView

YFI / BTC

Kryptovalutahandlare @Cryptochimpanz skisserade ett YFI / BTC-diagram och uppgav att paret sannolikt kommer att röra sig uppåt trots att det är nära sina låga nivåer.

Källa: Twitter

YFI / BTC har brutit ut från en fallande motståndslinje. I likhet med motsvarigheten till USD är tekniska indikatorer hausse. Detta framgår särskilt av det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

Dess uppåtgående rörelse förväntas fortsätta öka. Om så är fallet skulle nästa närmaste motståndsområde hittas at1.10. Detta är 0,5 Fib retracement av den senaste nedåtgående rörelsen. Dessutom är det ett långt horisontellt motståndsområde.

Diagram efter TradingView

Slutsats

En breakout över motståndsnivåer på både YFI / USD och YFI / BTC-diagram antyder att deras trender är hausse.

Båda förväntas öka mot sina närmaste motståndsnivåer.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link