XRP Validator verkar från tidigare kärnkraftsbunker i Sverige

XRP Validator verkar från tidigare kärnkraftsbunker i Sverige

Köpa Bitcoins
februari 20, 2021 by Bitcoinera
11
En XRP-validerare har valt en ganska ovanlig plats att säkra XRP-huvudboken från. “Som en del av vårt åtagande att säkerställa den långsiktiga hälsan och stabiliteten i XRP Ledger, driver Towo Labs nu en validator från Pionen White Mountains, en före detta kärnkraftsbunker 30 meter under gatorna i Stockholm, Sverige,” XRP-utvecklaren twittrade. “Vår validator körs på
BIC_ripple_xrp_wallet.jpg.optimal.jpg


En XRP-validerare har valt en ganska ovanlig plats att säkra XRP-huvudboken från.

“Som en del av vårt åtagande att säkerställa den långsiktiga hälsan och stabiliteten i XRP Ledger, driver Towo Labs nu en validator från Pionen White Mountains, en före detta kärnkraftsbunker 30 meter under gatorna i Stockholm, Sverige,” XRP-utvecklaren twittrade.

“Vår validator körs på en ren metallserver med en 3,4 GHz hexa-core-processor, 64 GB DDR4 RAM, hårdvaru-RNG, speglade NVMe-SSD: er, redundanta PSU: er och 1 Gbit / s-nätverkslänk,” svarade en svarstweet.

En validator, som namnet antyder, validerar transaktioner på blockchain.

Data Defense Center

Pionen byggdes som ett civilförsvarscenter 1943 för att säkerställa viktiga regeringsfunktioner. Den tål en vätgasbomb eftersom den är begravd under ett berg och endast tillgänglig via en tunnel. Det har sedan dess omvandlats till ett datacenter, som ägs och drivs av Bahnhof, Sveriges äldsta oberoende ISP.

Enligt XRP-utvecklaren Towo, den underjordiska fristaden erbjuder stark fysisk säkerhet. Dess anslutning är så bra att det underlättar en av Sveriges Internet-utbytespunkter. Datacentret går också uteslutande på förnybar energi och värmeavfallet värmer närliggande hem.

XRP upprullning

Ripples XRP-token har rullat nyligen. I december meddelade Securities and Exchange Commission (SEC) att de skulle begära anklagelser mot Ripple Labs Inc och dess tidigare och nuvarande VD. Åtalet handlar om påstådd olaglig försäljning av XRP. Efter tillkännagivandet sjönk token omedelbart 17% och har sedan dess tappat sin topp fem position på CoinGecko.

Mitt i detta regulatoriska tryck växer spekulationer om att Ripple Labs-chefer har dumpat sina tokens. Den 17 februari, @whale_alert lade märke till en överföring på 10 miljoner XRP, eller ungefär 5,4 miljoner dollar. Ordförande Chris Larsen eller andra Ripple-chefer är de främsta misstänkta för denna transaktion. Den 15 februari, a tweet förklarade att grundare och tidigare CTO Jed McCaleb skulle sälja sin XRP under de kommande månaderna.

Dessutom stämmer Tetragon Financial Group i Storbritannien med Ripple Labs. Investeringsförvaltningsföretaget kräver att XRP-operatören köper tillbaka 175 miljoner dollar av sina aktier. Tetragon anklagade Ripple Labs för att “spela ordspel.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link