XRP Inte en topp 5-krypto efter marknadsvärde; Faller till ADA och DOT

XRP Inte en topp 5-krypto efter marknadsvärde; Faller till ADA och DOT

Köpa Bitcoins
februari 20, 2021 by Bitcoinera
15
Stagnation under en tjurkörning har tagit en vägtull på XRP, som nu har tagits om av sådana som Cardano, Polkadot och till och med Binance Coin när det gäller värdering. Ripples XRP digitala token har fallit ut ur listan över fem bästa kryptovalutor, när de rankas efter marknadsvärde. Försvagande investerares förtroende och en osäker framtid
BIC_ripple_xrp_volume_down.jpg.optimal.jpg


Stagnation under en tjurkörning har tagit en vägtull på XRP, som nu har tagits om av sådana som Cardano, Polkadot och till och med Binance Coin när det gäller värdering.

Ripples XRP digitala token har fallit ut ur listan över fem bästa kryptovalutor, när de rankas efter marknadsvärde. Försvagande investerares förtroende och en osäker framtid har fått XRP att glida till nummer sju, bakom Binance Coin, Polkadot och Cardano.

Ripples token utmanade upprepade gånger Tether för plats 3 under de senaste åren. Den senaste prisrörelsen i sidled har emellertid inte gjort någon förmån – särskilt under ett marknadsomfattande rally.

Begränsade framtidsutsikter för krusning?

Ripple har befunnit sig i varmt vatten ända sedan US Securities and Exchange Commission (SEC) stämde det för värdepappersbedrägeri. I ett pressmeddelande som utfärdades 22 december 2020 hävdade SEC att Ripple samlade in pengar i ett oregistrerat värdepapperserbjudande – totalt värt cirka 1,2 miljarder dollar. Två toppledare på Ripple, Christian Larsen och Brad Garlinghouse, hade enligt uppgift också personlig XRP-försäljning till ett värde av cirka 600 miljoner dollar.

Rättegången var enligt uppgift det sista verkställande steget av den avgående SEC-ordföranden Jay Clayton. Han avgick från sin tjänst bara några dagar senare, den 23 december 2020.

I en motbevisning sa Ripples Garlinghouse att SEC hade fel på både fakta och dess tillämpning av lagen. Ett uppföljningsdokument som släpptes av Ripple uppgav att XRP-token var tänkt att användas som en funktionell valuta, liknande Bitcoin.

Företaget hävdade också att XRP inte klarar Howey-testet, vilket skulle diskvalificera det som en säkerhet. Slutligen hävdade de att den digitala tokenförsäljningen aldrig var avsedd att fungera som ett investeringsavtal.

Medan en tidig uppgörelse alltid var osannolik för ett fall av denna storlek, var bekräftelsen tillräcklig för att skicka XRP: s pris tumlande. Mellan 14 och 16 februari sjönk token med 20% medan resten av marknaden gick uppåt. Ändå är det värt att notera att XRPs pris har mer än fördubblats sedan förra månaden.

XRP kommer sannolikt inte att falla av topp 10-listan när som helst snart

I början av denna månad krävde en grupp spekulativa handlare XRP-investerare att “köpa och hålla” den digitala token. Ett nu borttaget Reddit-inlägg på r / Ripple med titeln ‘Varför pumpen FUNGERAR på måndag’ hävdade att köptrycket skulle driva XRP till nya motståndsnivåer. Inlägget avslutades,

“Klockan 07:30 CST på måndag kommer hundratusentals människor att köpa XRP.”

Faktum är att två telegramgrupper med 300 000 medlemmar mellan dem förespråkade massköp av XRP på exakt samma tid. Denna samordning lyckades pumpa tokens pris till 0,75 dollar – två månader högt. Inom några minuter vände dock fart upp och skickade XRP: s pris och värdering tumlande. Ändå lyckades den hitta support mellan $ 0,30 och $ 0,40 under de närmaste dagarna.

Idag handlas XRP till cirka $ 0,56 – långt ifrån det momentana högsta värdet på $ 0,80 tidigare i år. Medan både Ethereum och Bitcoin har överträffat sina tidigare rekordhöga toppar, är Ripple 80% lägre än dess 3,40 dollar höga.

Med ett börsvärde på 25 miljarder dollar är det dock osannolikt att detoneras av nästa största kryptovaluta när som helst. Litecoin, kryptovalutan rankad åttonde efter värdering, har en nästan 40% lägre börsvärde än Ripple.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link