XELS lanserar miljömedveten Blockchain-plattform för koloffsetkrediter – Pressmeddelande Bitcoin News

XELS lanserar miljömedveten Blockchain-plattform för koloffsetkrediter – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 7, 2021 by Bitcoinera
3
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Blockchain-baserad koldioxidoffsetplattform XELS ger global tillgång till den decentraliserade koldioxidmarknaden och dess ERC20-token kommer att lanseras på Bittrex Global den 8 april 2021. 7 april 2021, Datum Tokyo, Japan – XELS är en av de ledande nystartade företag som hanterar klimatförändringar genom att öka deltagande och öppenhet på koldioxidmarknaderna, listade sin eponymous XELS-token
xels-launches-eco-conscious-blockchain-platform-for-carbon-offset-credits.jpg


PRESSMEDDELANDE. Blockchain-baserad koldioxidoffsetplattform XELS ger global tillgång till den decentraliserade koldioxidmarknaden och dess ERC20-token kommer att lanseras på Bittrex Global den 8 april 2021.

7 april 2021, Datum Tokyo, JapanXELS är en av de ledande nystartade företag som hanterar klimatförändringar genom att öka deltagande och öppenhet på koldioxidmarknaderna, listade sin eponymous XELS-token på Bittrex Global den 8 april 2021.

Tokeniserade kolcrediter

XELS kommer att ge både företag och privatpersoner tillgång till en blockchain-baserad koldioxidutjämning plattform, inledningsvis fokuserad på tokeniserade frivilliga koldioxidkompensationskrediter. Dessa krediter blir alltmer attraktiva för företag som vill visa konsumenter de är seriösa med minska deras koldioxidavtryck.

Hantera bedrägerier med blockchain

Sedan koldioxidmarknaderna föddes efter Kyotoprotokollet och Parisavtalet har bedrägerier hindrade effektiviteten av koldioxidförsäljning och handel. Dåliga skådespelare säljer ibland falska eller utgångna krediter, och “återvinning” -bedrägerier hade lett till att dubbla utgifter för icke-återtagna krediter. Kol marknader är det perfekta användningsfallet för blockchains distribuerade huvudboksteknik, som transaktioner kan inte ändras, reverseras eller dupliceras. Tokeniserade kolkrediter kan också “brännas” med en offentlig transaktion hash som bevisar att den har gått i pension för alltid.

XELS grundare och VD Takeshi Nojima förklarar XELS-visionen:

Vi tror att decentralisering är det enda sättet att koldioxidmarknaderna kan fungera effektivt. XELS gör det möjligt för branschen att hålla öppna, transparenta register – från generation, till försäljning till pension. Att göra det enkelt för företag att på ett transparent sätt kompensera sitt koldioxid utan rädsla för bedrägerier kommer att göra dem ännu mer villiga att bekämpa den globala uppvärmningen, och det kommer att betala utdelning så långt konsumenten litar på att de verkligen vill göra en skillnad för miljön. ”

XELS-token

XELS kommer att finnas som en plattformstoken som kommer att användas för att komma åt en framtida svit med stablecoins som är knutna till olika frivilliga koldioxidkompensationskrediter inom branschstandard. I framtiden kommer Företaget strävar också efter att erbjuda ”efterlevnadskrediter”, som är kraftigt reglerade enligt nationella tak och handelsavtal.

Japan ligger efter europeiska länder, där företag tvingas köpa efterlevnadskrediter för att undvika tunga skatter. XELS har redan förhandlat med ett flertal börsnoterade företag i Japan som är angelägna om att komma ombord med premiärminister Yoshihide Sugas mål att nå nollutsläppen av inhemska netto till 2050.

Minska blockkedjornas kolavtryck

Medan XELS kommer att finnas som en ERC20-token vid lanseringen känner företaget till bekymmer kring den höga energiförbrukningen associerad med Ethereum, Bitcoin och annat kryptovalutor.

Senare i år kommer XELS att migrera till en egen, lågenergiblockchain som företaget har utvecklat sedan 2017. XELS Chain tar en hybrid proof of stake and proof-of-work-strategi, samtidigt som användarna kan köra en fullständig nod på en grundläggande bärbar dator utan behov av kraftig gruvdrift.

Från 8 april 2021 XELS-plattformstoken kommer att vara tillgänglig för handel på ledande kryptovalutautbyte Bittrex Global.

Företag eller personer som är intresserade av att få tillgång till framtidens decentraliserade koldioxidmarknad med XELS kan kontakta offset@xels.io för mer information.

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Mitch Hammer

Kontakta e-post: pr@xels.io
Kontakt Telefon: +81 80 9400 0536

Läs mer om XELS – https://www.xels.io/

Köp XELS på Bittrex Global – https://global.bittrex.com/

Följ XELS på Twitterhttps://twitter.com/xels_PR

Gå med i XELS-communityn på Telegramhttps://t.me/xelscoin

Hitta XELS på Facebookhttps://www.facebook.com/XELS-COIN-1867938109912219/

XELS är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informationssyfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.

Om Bitcoin PR Buzz

Bitcoin PR Buzz har stolt tjänat krypto-pressmeddelandets distributionsbehov för blockchain-startups i över 9 år. Få din Distribution av Bitcoin pressmeddelande i dag.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link