WeWork accepterar nu kryptovaluta som betalningsform

WeWork accepterar nu kryptovaluta som betalningsform

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
14
Flexibla rymdleverantören WeWork, i samarbete med BitPay och Coinbase, har börjat acceptera kryptovaluta som en livskraftig valuta för både inkommande och utgående transaktioner. WeWork kommer att acceptera Bitcoin, Ethereum, USD Coin, Paxos och fler kryptovalutor som betalning för sina erbjudanden via BitPay. Företaget kommer också att hålla valutan i balansräkningen, samt betala hyresvärdar och tredjepartspartner
cryptocoins.png


Flexibla rymdleverantören WeWork, i samarbete med BitPay och Coinbase, har börjat acceptera kryptovaluta som en livskraftig valuta för både inkommande och utgående transaktioner.

WeWork kommer att acceptera Bitcoin, Ethereum, USD Coin, Paxos och fler kryptovalutor som betalning för sina erbjudanden via BitPay. Företaget kommer också att hålla valutan i balansräkningen, samt betala hyresvärdar och tredjepartspartner i digitala valutor via Coinbase.

Dessutom kommer Coinbase officiellt att vara den första av WeWork-medlemmarna som betalar för sitt medlemskap i kryptovaluta. Med tanke på Coinbases framträdande inom fintech-sektorn visar beslutet att betala för sitt WeWork-medlemskap med digital valuta att det finns en ökande efterfrågan på flexibla och användarvänliga betalningsmetoder.

Efter att ha märkt den ovannämnda efterfrågan arbetar WeWork snabbt med att använda teknik för att ytterligare förbättra flexibiliteten. Företaget har lyckats digitalisera sin fastighetsportfölj genom att släppa sina WeWork On Demand och WeWork All Access-produkter 2020, vilket ger medlemmarna ett bredare utbud av val när det gäller när, var och hur de fungerar.

Sandeep Mathrani, VD för WeWork, är övertygad om företagets förmåga att utvecklas och tillgodose de olika behoven hos medlemmarna från hela världen. Han uppgav att företagets förmåga att anpassa sig till användarnas behov och odla en ny ekonomi kommer att växa när fler användare går med.

WeWork ordförande och Softbank Group International VD, Marcelo Claure, tror att kryptovaluta kan hjälpa till att bygga en starkare global ekonomi. Enligt honom visar WeWorks tillkännagivande sitt engagemang för att innovera och vara globalt fokuserad.

Stephen Pair, VD för BitPay, sa att BitPay tror att kryptokurrency är framtiden för fintech och betalningar. Han tillade att företaget syftar till att förändra hur företag och människor skickar, tar emot och lagrar pengar. Pair anmärkte att WeWork tillhandahåller ett billigare och enklare alternativ till kreditkortsbetalningar och utnyttjar en gemenskap som värderas till mer än 2 biljoner dollar.

Source link