WAVES försöker bryta ut från långsiktigt $ 14,35 motståndsområde

WAVES försöker bryta ut från långsiktigt $ 14,35 motståndsområde

Köpa Bitcoins
februari 18, 2021 by Bitcoinera
18
De Waves (WAVES) -priset har ökat snabbt under de senaste två veckorna och nådde en topp på 14,20 $. Trots det lilla avvisandet bör WAVES återfå sitt stöd och öka mot minst $ 16. Långsiktiga nivåer Veckodiagrammet visar att WAVES ökade avsevärt under den senaste veckan, ett drag som accelererade när det bröt ut över
bic_waves_price_analysis.jpg.optimal.jpg


Trots det lilla avvisandet bör WAVES återfå sitt stöd och öka mot minst $ 16.

Långsiktiga nivåer

Veckodiagrammet visar att WAVES ökade avsevärt under den senaste veckan, ett drag som accelererade när det bröt ut över det tidigare motståndsområdet till $ 8,20.

Hittills har den nästan nått 0.618 Fib retracement av hela nedåtgående rörelsen som mäter från det höga priset på 23,34 $, vilket sjunker till 14,43 $.

Om WAVES skulle bryta ut ovanför detta motståndsområde skulle nästa motstånd vara på $ 18,35 respektive $ 23,34. Medan RSI har bildat baisseartad avvikelse är den fortfarande över 70, och både MACD och Stochastic Oscillator är hausse, vilket stöder möjligheten till ett breakout.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @TheCryptoDog skisserade ett WAVES-diagram och uppgav att prisupptäckt snart kommer att ske. Även om det har fastnat vid motståndsområdet på 14,4 $ som beskrivs ovan, kommer det troligtvis att nå ett nytt högt pris genom tiderna när det rör sig ovan.

Källa: Twitter

Framtida rörelse

Det dagliga diagrammet stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. WAVES har testat den tidigare breakout-nivån, lämnat en lång nedre veke och är i färd med att röra sig uppåt igen.

Sedan dess har den nått högst 14,20 dollar, vilket görs den 18 februari. MACD-, RSI- och stokastiska oscillatorn ökar alla och stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen.

Diagram efter TradingView

Tvåtimmarsdiagrammet visar ett mindre motståndsområde vid $ 12,80, där WAVES förmodligen har skapat ett dubbelt toppmönster.

Ändå anpassar både MACD och RSI sig till de långsiktiga avläsningarna, vilket stöder möjligheten till ett breakout.

Diagram efter TradingView

Wave Count

Vågantalet antyder att WAVES är i en förlängd våg tre (vit), som började januari 2021.

De två mest troliga målen för toppen av flytten är på $ 15 och $ 18,50 – $ 18,70. Eftersom det senare området bildas av en sammanflöde av två Fib-nivåer är det mer troligt att det fungerar som toppen.

Delvågantalet ges i orange, vilket indikerar att WAVES är i den femte och sista delvågen.

Diagram efter TradingView

WAVES / BTC

WAVES / BTC-priset visar en kamp för att flytta sig över 2690 satoshi-motståndsområdet, vilket också är 0.382 Fib retracement-nivån för hela nedåtgående rörelse.

Om den framgångsrikt flyttar sig över den skulle nästa motståndsområde vara vid 3 525 satoshis. Tekniska indikatorer stöder möjligheten till breakout. Ändå kan vi inte betrakta trenden förrän den går över denna nivå.

Diagram efter TradingView

Slutsats

Avslutningsvis bör WAVES / USD gå mot $ 16 och eventuellt högre. WAVES / BTC kommer sannolikt att bryta ut från 2690 satoshi-motståndsområdet.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.





Source link