Vitalik Buterin Unfazed by Chinese Ethereum Miner Concerns

Vitalik Buterin Unfazed by Chinese Ethereum Miner Concerns

Köpa Bitcoins
februari 24, 2021 by Bitcoinera
10
Ethereums grundare Vitalik Buterin har uttalat sig på kinesiska sociala medier om hot från gruvarbetare över den kommande EIP-1559-uppgraderingen. Vitalik Buterin har utövat några av sina kinesiska språkkunskaper på lokala sociala medieplattformar. Det verkar som gruvarbetare växer oroliga över den närmande Ethereum EIP-1559-uppgraderingen som kan hota deras växande inkomstflöden. Enligt den kinesiska industriportalen Wu Blockchain
bic_ethereum_s_recent_rise.jpg.optimal.jpg


Ethereums grundare Vitalik Buterin har uttalat sig på kinesiska sociala medier om hot från gruvarbetare över den kommande EIP-1559-uppgraderingen.

Vitalik Buterin har utövat några av sina kinesiska språkkunskaper på lokala sociala medieplattformar. Det verkar som gruvarbetare växer oroliga över den närmande Ethereum EIP-1559-uppgraderingen som kan hota deras växande inkomstflöden.

Enligt den kinesiska industriportalen Wu Blockchain är Buterin oförskräckt över det hot som vissa gruvarbetare har gjort för nedläggningsverktyg eller en potentiell 51% -attack. Han uppgav enligt uppgift att ”vi kommer alla att flytta till PoS [proof-of-stake] så snart som möjligt, ”som svar på frågor om gruvarbetare.

Att översätta kommentarerna, uttaget anges;

”Vitalik sa att den större betydelsen av EIP-1559 är att nästan varje utbyte kan bekräftas inom 1-2 kvarter. För närvarande är trängseln i Ethereum mycket allvarlig, och avgifterna som gruvarbetare tjänat upp har upprepade gånger nått rekordhöjder. ”

Miner missnöje montering

Ethereum gruvarbetare har gjort rekordintäkter eftersom bensinpriserna fortsätter att stiga till nya rekordhöga nivåer. Idag markerar ytterligare en topp med den genomsnittliga transaktionsavgiften som nu ligger runt $ 40 enligt BitInfoCharts.

Tidigare denna månad rapporterade BeInCrypto att Ethereums gruvintäkter nådde sin högsta nivå någonsin med en dag, och tog upp 3,74 miljoner dollar på en timme.

Med detta under hot kan gruvarbetare vidta åtgärder som att gaffla kedjan efter att EIP-1559 har implementerats. Detta skulle likna det som hände med Ethereum Classic, den ursprungliga versionen av blockchain före DAO-hacket.

EIP kommer att ändra hur det nuvarande budsystemet fungerar för transaktioner och låta dem genereras dynamiskt. Detta skulle teoretiskt minska de totala avgifterna för den genomsnittliga användaren. Det kommer också att bränna dessa avgifter som måste betalas i ETH, vilket har en positiv effekt på långsiktig utgivning och utbud.

Dessa avbrända avgifter är goda nyheter för Ethereum-innehavare eftersom utbudet minskar, men inte för gruvarbetarna som annars skulle ha fått dem som betalning för “arbetet”.

Ethereum EIP-1559 Drawing Closer

Ethereums framtid är bevis på spel hur som helst, så gruvarbetare borde ha kommit överens med den oundvikligheten nu. På vägen dit kommer dock EIP -1559 sannolikt att lanseras med London-uppgraderingen i juli enligt utvecklare.

I en nyligen uppdaterad uppdatering av situationen sa lead-utvecklaren Tim Beiko att testning av stora tillstånd är “99% klar.” Ett utvecklarsamtal som planeras till 5 mars kommer att bekräfta om de efterlängtade gasbesparingsförslagen kommer att ingå i uppgraderingen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link