Vitalik Buterin och Balaji Srinivasan donerar till Indian Covid Relief Fund trots landets avsikter att förbjuda kryptor – News Bitcoin News

Vitalik Buterin och Balaji Srinivasan donerar till Indian Covid Relief Fund trots landets avsikter att förbjuda kryptor – News Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 26, 2021 by Bitcoinera
2
Covid-19-krisen försämras varje dag i Indien, eftersom landet fortsätter att slå rekord dagligen av antalet fall och dess dödstal. Kryptosamhället börjar visa solidaritet med landet, eftersom stora aktörer som Ethereums grundare och en välkänd investerare tillkännagav kryptodonationer för att ge stöd. Buterin bidrog också med Makerdao-fonder Den indiska teknikgrundaren Sandeep Nailwal – grundare av Ethereum-skalningsplattformen
vitalik-buterin-and-balaji-srinivasan-donate-to-indian-covid-relief-fund-despite-countrys-intentions-to-ban-cryptos.jpeg


Covid-19-krisen försämras varje dag i Indien, eftersom landet fortsätter att slå rekord dagligen av antalet fall och dess dödstal. Kryptosamhället börjar visa solidaritet med landet, eftersom stora aktörer som Ethereums grundare och en välkänd investerare tillkännagav kryptodonationer för att ge stöd.

Buterin bidrog också med Makerdao-fonder

Den indiska teknikgrundaren Sandeep Nailwal – grundare av Ethereum-skalningsplattformen Polygon – skapade en fond för att hjälpa till med krisen, och Vitalik Buterin och Balaji Srinivasan tillkännagav offentligt sina donationer.

Den 24 april via Twitter, Nailwal avslöjade kampanjen som han inledde för att hantera det ödelagda landet av pandemin och särskilt kallade för hjälp till kryptosamhället:

Kan inte ta det här med att sitta längre, jag ska köra en Covid-hjälpkampanj i stället för vad som händer i Indien. Behöver du hjälp från den globala kryptosamhället. Jag tar det fulla ansvaret för öppenhet, penninganvändning och regelefterlevnad.

Samma dag, Buterin tackade Polygons grundare för kampanjen och publicerade på sin Twitter-profil bevis på hans bidrag från 100 ethereum (ETH) och 100 maker (MKR), båda värda över 600 000 dollar per presstid.

Srinivasan, en tidigare verkställande direktör för det nu börsnoterade kryptoföretaget Coinbase, donerade 21,74 ETH till ett värde av 54 224,66 dollar enligt marknader.Bitcoin.com-data. Dessutom han meddelat att för varje RT av hans offentliga överklagande att bidra till fonden skulle han donera belopp från $ 50 till upp till $ 100.000 “för att bekämpa COVID i Indien.”

Kunde kryptodonationerna blockeras någon gång av den indiska regeringen?

Även om detta filantropiska initiativ väl mottas mitt i tuffa tider som Indien lever idag, kan det finnas problem på vägen för kryptodonationer, särskilt i regleringsfrågor.

Som Bitcoin.com News har täckt de senaste månaderna är Indien inställd på att föreslå en lag som förbjuder kryptovalutor, “böter någon som handlar i landet eller ens innehar sådana digitala tillgångar.”

Men också kan förslaget vara strängare än väntat, eftersom regeringen enligt uppgift också överväger att blockera IP-adresser för kryptoföretag och börser “som handel med kryptovalutor sker.”

Vad tycker du om kryptodonationerna för att hjälpa Indien? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link