Veckans toppkrypto-citat: 14 februari till 21 februari

Veckans toppkrypto-citat: 14 februari till 21 februari

Köpa Bitcoins
februari 22, 2021 by Bitcoinera
6
Den här veckan tittar BiC på de bästa kryptorelaterade citaten på sociala medier som gjorde nyheterna. De bästa citaten den här veckan kommer från Elon Musk, Peter Schiff och Mark Cuban. Bullmarknaden är i full gång eftersom Bitcoin såg nya heltidshöjder dagligen denna vecka. Det totala kryptomarknadspriset såg också nya toppar, tillsammans med en mängd
bic_Peter_Schiff_BTC_gold.jpg.optimal.jpg


Den här veckan tittar BiC på de bästa kryptorelaterade citaten på sociala medier som gjorde nyheterna. De bästa citaten den här veckan kommer från Elon Musk, Peter Schiff och Mark Cuban.

Bullmarknaden är i full gång eftersom Bitcoin såg nya heltidshöjder dagligen denna vecka. Det totala kryptomarknadspriset såg också nya toppar, tillsammans med en mängd altcoins som nådde nya prisnivåer. Men vad hade branschledare och påverkare att säga om alla åtgärder den här veckan? Vi tittar på några av de bästa citaten inom kryptobranschen som gjorde nyhetsrubriker.

Musk Citat Få nyheter

Vid denna tidpunkt är det ingen överraskning att Tesla-grundaren Elon Musk är i nyheterna igen. Musk har varit extremt högljudd om marknaden under den senaste månaden, särskilt när det gäller DogeCoin. Musk kommenterade nyligen bristen på decentralisering relaterad till DogeCoins toppinnehavare. Han hade också kommentarer om Bitcoin den här veckan efter det nyligen köpta $ 1,5 miljarder dollar av Bitcoin av Tesla.

Musk talade om Bitcoin-köpet och sa: “Att ha lite Bitcoin, som helt enkelt är en mindre dum form av likviditet än kontanter, är äventyrligt nog för ett S & P500-företag.”

Musk medgav vidare att han inte är en investerare, och han har inte heller något annat än Tesla-aktien.

Musk fortsatte att kritisera DogeCoin-valar som förhindrar decentralisering av projektet. Musk kommenterade frågan och sa: ”Om stora innehavare av Dogecoin säljer de flesta av sina mynt kommer det att få mitt fulla stöd. För mycket koncentration är det enda verkliga problemet imo ”

Tweeten möttes med mycket användbar inblick i att lösa problemet med kommentarer från Civics (CVC) Vinny Lingham och Binance VD Changpeng Zhao.

Zhao föreslog att Musk skulle starta Mars Coin, vilket Musk svarade: “Det kommer definitivt att finnas ett MarsCoin!”

Markera Cuban Backs Ethereum över Bitcoin

Den amerikanska affärsmannen och miljardären Mark Cuban har gjort vågor under de senaste veckorna. Investeraren och Shark Tank-deltagaren har nyligen varit aktivt involverad i det icke-fungibla tokens (NFT). Kubanska har till och med släppt sin egen NFT med titeln ‘The RollUp 2021’.

Kubanska har också nyligen kommenterat NFT: er som spelförändringar. Miljardären talade nyligen på en podcast och stödde idén om artister som tokeniserade sitt arbete. Kubanska har till och med erkänt att han ser paralleller mellan blockchain-utveckling och internetadoption. Idéerna bakom dess tillgänglighet och användarvänlighet är vad han anser är nyckeln till ett brett antagande.

Kubanska kommenterade också Ethereum den här veckan. Han uppgav att han tror att Ethereum kommer att vara en bättre värdebutik än Bitcoin i framtiden. När han talade på DeFi-bloggen Defiant, uttryckte kuban sin beundran för Ethereum. Kubanska har tidigare ifrågasatt Bitcoin och det är ingen överraskning att affärsmannen föredrar Ethereum.

Peter Schiff förnekar att han säljer Bitcoin-anspråk

Bitcoinhater och guldmaximalist Peter Schiff var också i nyheterna den här veckan för kommentarer från Max Keizer om honom. Keizer insisterade på att Schiff fick Bitcoin-betalningar på sin webbplats så långt tillbaka som för sex år sedan. Keizer säger vidare att Schiff konverterade all Bitcoin till fiat och sa “Han kastade 100.000.000 dollar i toaletten”.

Schiff svarade Keizer och kallade honom en lögnare som övertygar folk om att köpa Bitcoin. Schiff insisterade på att han aldrig fick Bitcoin, men att den automatiskt konverterades till fiat.

Dessutom förklarar Schiff att om hans företag hade Bitcoin och lånat fiat för att täcka kundinköp av guld skulle företaget ha gått i konkurs.

Schiff upprepade vidare att volatiliteten i Bitcoin skulle ha gjort det omöjligt att hålla affärskapital i Bitcoin. Schiff uppgav att “daglig prisvolatilitet skulle göra en lönsam verksamhet till en skitfotografering.”

Naturligtvis slutade Schiff inte där. Han twittrade också om kommentarer från Elon Musk. Musk hade tidigare nämnt att Bitcoin är nästan lika BS som fiatvaluta. Schiff tog detta som ett tillfälle att ytterligare miskreditera Bitcoin och sa att Bitcoin “är ännu mer BS än pappersfiat utfärdat av centralbanker. Guld är inte BS. Det är riktiga pengar och bättre än båda. ”

Sekreterare Janet Yellen vill ha SafeGuards

Denna vecka presenterades också en intervju på CNBC med nyutnämnda amerikanska finansminister Janet Yellen. I intervjun talade Yellen om flera ämnen, inklusive Covid-relaterad ekonomisk stimulans. Hon fokuserade också på kryptovalutor och uppgav att kryptos kommer att vara ett problem på lång sikt. Yellen anser att reglering för Bitcoin behövs.

Yellen påpekade att “jag tror att det är viktigt att reglera institutioner som handlar med Bitcoin och se till att de följer sina regleringsansvar.”

Ytterligare en hektisk vecka tog citat från några av de största aktörerna i och utanför branschen. Och tjurmarknaden har säkert rört bålget och väckt kryptohatare, maximalister och alla däremellan.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link