Världens största kapitalförvaltare Blackrock går in i Bitcoin Space – diskuterar vad som driver BTC-priset – Marknader och priser Bitcoin News

Världens största kapitalförvaltare Blackrock går in i Bitcoin Space – diskuterar vad som driver BTC-priset – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 19, 2021 by Bitcoinera
11
Världens största kapitalförvaltare med nästan 9 biljoner dollar i tillgångar under förvaltning, Blackrock, har börjat investera i bitcoin. Genom att dela sin syn på vad som driver priset på kryptovalutan säger företagets investeringschef att tekniken och förordningen har utvecklats till där människor hittar bitcoin bör vara en del av deras portföljer. Dessutom letar folk efter
blackrock-bitcoin.jpg


Världens största kapitalförvaltare med nästan 9 biljoner dollar i tillgångar under förvaltning, Blackrock, har börjat investera i bitcoin. Genom att dela sin syn på vad som driver priset på kryptovalutan säger företagets investeringschef att tekniken och förordningen har utvecklats till där människor hittar bitcoin bör vara en del av deras portföljer. Dessutom letar folk efter investeringar som kan uppskattas när inflationen och skulderna rör sig högre.

Blackrock har gått in i Bitcoin Space

Blackrocks investeringschef för global ränteinkomst, Rick Rieder, pratade om bitcoin i en intervju med CNBC på onsdagen. Det New York-baserade kapitalförvaltningsföretaget hade 8,68 biljoner dollar förvaltade tillgångar i slutet av fjärde kvartalet.

Rieder bekräftade att Blackrock har “börjat dabla” i bitcoin. På frågan om vilken portföljallokering som ska vara i kryptovalutan svarade han: ”Jag skulle inte lägga ett nummer på den procentuella tilldelningen man borde ha, [since it] beror på hur resten av din portfölj ser ut. ” Blackrock-investeringschefen förklarade:

Idag är volatiliteten i den extraordinär, men lyssna, folk letar efter värdeförråd. Människor letar efter platser som kan uppskattas under antagandet att inflationen rör sig högre och att skulderna bygger, så vi har börjat dabla lite i det.

I januari anmälde den till US Securities and Exchange Commission (SEC), Blackrock avslöjade sina planer på att lägga till bitcoin futures till två av sina fonder: Blackrock Strategic Income Opportunities och Blackrock Global Allocation Fund.

Bitcoin har snabbt blivit populär bland institutionella investerare. Fler företag anammar kryptovalutan, inklusive Elon Musks Tesla, som har investerat 1,5 miljarder dollar i bitcoin och snart kommer att acceptera kryptovalutan som betalning för sina produkter. Förra veckan meddelade Mastercard att det kommer att tillåta vissa kryptovalutor direkt i sitt nätverk och BNY Mellon presenterade en kryptoenhet för att ge kunder bitcoin-tjänster.

I en kommentar till den spektakulära prisökningen på bitcoin, ansåg Blackrock-investeringschefen, som tidigare sa att kryptovaluta är här för att stanna och kan ersätta guld, menade:

Min mening är att tekniken har utvecklats och förordningen har utvecklats till den punkt där ett antal människor tycker att den borde vara en del av portföljen, så det är det som driver upp priset.

Priset på bitcoin nådde en heltidshöjd igen fredag ​​och pressade sitt börsvärde över 1 biljon dollar. I skrivande stund ligger BTC-priset på $ 53720.

Investeringschefen för världens största kapitalförvaltningsföretag detaljerade ytterligare: ”Vi har mycket mer pengar än vad vi tidigare haft. Det beror på att varaktighet inte fungerar, räntor inte fungerar som en säkring. ” Han påpekade att han “inte skulle stödja en viss tilldelning eller målinnehåll”, avslutade Rieder:

Att diversifiera till andra tillgångar är vettigt. Att hålla en del av det du håller kontant i saker som krypto verkar vara vettigt för mig.

Vad tycker du om att Blackrock går in i bitcoinutrymmet? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link