Välgörenhet Crypto innehavare kan nu donera digitala valutor

Välgörenhet Crypto innehavare kan nu donera digitala valutor

Köpa Bitcoins
april 28, 2021 by Bitcoinera
5
Every.org tillåter nu givare att donera toppkryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin eller USD Coin. Det finns över 1 miljon US 501 (c) (3) registrerade offentliga välgörenhetsorganisationer – från lokala djurhem till internationella organisationer – att välja mellan. Givarna kunde ha stora skattefördelar jämfört med att sälja kryptovalutan innan de donerade intäkterna, vilket innebär
charitable-crypto-holders-can-now-donate-digital-currencies.png


Every.org tillåter nu givare att donera toppkryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin eller USD Coin. Det finns över 1 miljon US 501 (c) (3) registrerade offentliga välgörenhetsorganisationer – från lokala djurhem till internationella organisationer – att välja mellan.

Givarna kunde ha stora skattefördelar jämfört med att sälja kryptovalutan innan de donerade intäkterna, vilket innebär att de hade råd att donera mer generöst.

“Det var ett nöje att använda Every.org för att göra en skatteavdragbar eter av Ether till två välgörenhetsorganisationer 2020 som annars inte skulle ha accepterat krypto”, säger Chris Peel, president för Decentralization Foundation. “Jag planerar att använda Every.org för alla framtida kryptodonationer till välgörenhetsorganisationer.”

Sedan starten av COVID-19-pandemin har samhällen och företag runt om i världen genomgått en betydande digital omvandling. Det dramatiska skiftet har också fått många att flockas till kryptovalutor och integrera användningen av digitala valutor i vardagen.

Givare är alltmer villiga att dela med sina valutor av välgörenhetsskäl, med tanke på att användare av digitala pengar kan dra nytta av ekonomisk inkludering och tillgång.

Trots det accepterar endast 12% av de stora välgörenhetsorganisationerna kryptovalutor. Every.org bestämde sig för att inte missa det gyllene tillfälle som många ideella organisationer gjorde.

Source link