Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 8 april

Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 8 april

Köpa Bitcoins
april 8, 2021 by Bitcoinera
2
BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov. Bitcoin-uppdatering Bitcoin (BTC) hade en tuff dag igår. Det gled tillbaka till $ 55,900 efter att ha öppnat dagen till $ 58,000. Den har återhämtat sig lite idag och handlas för närvarande för 56 888 dollar. För närvarande
BIC_crypto_market_update_sleeping.jpg.optimal.jpg


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin (BTC) hade en tuff dag igår. Det gled tillbaka till $ 55,900 efter att ha öppnat dagen till $ 58,000.

Den har återhämtat sig lite idag och handlas för närvarande för 56 888 dollar. För närvarande verkar det närma sig att åter komma in i intervallhöjderna (grön ruta). Det är möjligt att detta bara kan testas om som motstånd.

Om BTC inte kan återkräva nivån och stänga ovanför den uppåtgående kanalens supportlinje, kan vi eventuellt se en återgång till $ 50.000 – $ 52.000.

BTC / USD-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Altcoin-marknaden återhämtar sig i morse för det mesta efter att många såg tvåsiffriga förluster igår.

XRP lyckades komma över USDT-börsvärdet igår, men har gått tillbaka till plats 5 i dag. XRP handlas för närvarande för 0,94 dollar med ett börsvärde på 42,48 miljarder dollar.

WazirX (WRX) är dagens största altcoin-vinst i topp-100 för andra gången denna vecka. WRX handlar för 4,14 dollar, får 27% på dagen och har ökat med nästan 400% bara under den senaste veckan.

OMG-nätverket (OMG) har fortfarande problem med att studsa tillbaka från gårdagens förluster. Även om den fortfarande har ökat med 20% under veckan, har den förlorat 17% under det senaste dygnet. Det handlas för närvarande för $ 9,42 efter att ha nått en nästan treårig topp på $ 11,14 den 7 april 2021.

I andra kryptonyheter

Forbes har släppt sin årliga lista över de rikaste människorna i världen. Listan såg ytterligare 493 nya miljardärer skapade under det senaste året och inkluderade några inblandade i kryptovalutaindustrin.

Charles Hoskinson, en av grundarna av Ethereum och grundaren av Cardano, diskuterade färdplanen för protokollets planer fram till 2025.

World Economic Forum (WEF) höll sitt toppmöte för global teknikstyrning den här veckan. BeInCrypto täckte flera paneler om tokenisering och framtiden för digitala valutor.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link