Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 5 maj

Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 5 maj

Köpa Bitcoins
maj 5, 2021 by Bitcoinera
6
BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov. Bitcoin-uppdatering Bitcoin minskade avsevärt igår, vilket skapade en baisse uppslukande ljusstake. Det föll från det högsta på $ 57.200 till det lägsta på $ 53.046, vilket motsvarade en total minskning på 7%. Det är möjligt att nedgången inträffade
BIC_crypto_market_update_sleeping.jpg.optimal.jpg


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat när du sov.

Bitcoin-uppdatering

Bitcoin minskade avsevärt igår, vilket skapade en baisse uppslukande ljusstake. Det föll från det högsta på $ 57.200 till det lägsta på $ 53.046, vilket motsvarade en total minskning på 7%.

Det är möjligt att nedgången inträffade för att validera den nedåtgående motståndslinjen från vilken BTC bröt ut tidigare.

Trots minskningen är tekniska indikatorer fortfarande hausse. MACD ökar och den stokastiska oscillatorn är fortfarande på rätt väg för att göra ett hausseartat kors.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Det totala kryptomarknadspriset steg till en heltidshöjd på över $ 2,3 biljoner den 4 maj, men har dragit tillbaka något till $ 2,28 biljoner i morse. Majoriteten av altcoins på marknaden ser grönt idag, men det har varit några anmärkningsvärda utvecklingar som sticker ut över resten.

Dogecoin (DOGE) har gjort anspråk på # 4-positionen från XRP i en 40% -spik till ett nytt rekordhögt kort, bara $ 0,70. Under det senaste dygnet har det dock varit Ethereum Classic (ETC) som har stulit showen. ETC handlas för närvarande för 76,04 dollar, men lyckades kort klocka ett nytt högt pris på 81,70 dollar. ETC har ökat med 45% under det senaste dygnet och har ökat 126% under den senaste veckan.

Celsius (CEL) är dagens största förlorare hittills. CEL har sjunkit med nästan 7,5% på dagen. CEL verkar ha svårt att hitta support sedan den snabbt sjönk från sin 9 april högsta tid på 7,97 dollar. Det handlas tillbaka till $ 5,80 idag.

I andra kryptonyheter

  • Coinbase har lagt till den största stablecoin efter marknadsvärde, Tether (USDT), till sin plattform och handelsfunktioner finns redan.
  • En ny rapport om kryptogruvsindustrin indikerar att marknaden kan växa med 2,8 miljarder dollar fram till 2024.
  • Crypto-satsningsföretaget Multicoin Capital har presenterat detaljerna i en ny fond på 100 miljoner dollar för att investera i decentraliserad finansiering (DeFi) och icke-fungibla tokenprojekt (NFT).

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link