Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 26 april

Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 26 april

Köpa Bitcoins
april 26, 2021 by Bitcoinera
6
BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov. Bitcoin-uppdatering Förra veckan slutförde BTC sin andra på varandra följande baisse ljusstake. Detta ledde till att det lägsta på 46 930 dollar nåddes den 25 april. Priset har återhämtat sig något sedan dess. Tekniska indikatorer är
BIC_crypto_market_update_sleeping.jpg.optimal.jpgBeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar på morgonen som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

Förra veckan slutförde BTC sin andra på varandra följande baisse ljusstake. Detta ledde till att det lägsta på 46 930 dollar nåddes den 25 april. Priset har återhämtat sig något sedan dess.

Tekniska indikatorer är blandade. MACD minskar och har gett en baisseartad reverseringssignal. RSI har dock genererat en dold hausseartad divergens – ett starkt tecken på trend fortsättning.

Den stokastiska oscillatorn är neutral. Det har minskat men har inte gjort ett baisseartat kors än.

Altcoin-flyttare

Majoriteten av kryptovalutor i topp-100 är i grönt idag efter en liten återhämtning i bitcoin- och Ethereum-priser. XRP har flyttat tillbaka till plats 4 och är nu nästan 4 miljarder dollar i börsvärde före USDT.

Polygon (MATIC) är den största altcoin-mover hittills idag. Det handlas till knappt 0,50 dollar i en 37-procentig uppgång på dagen. Detta markerar en ny heltidshöjd för token.

NANO är dagens största förlorare. Det har stött tillbaka till # 89 rang efter en 8,5% förlust på dagen. NANO har svårt att återhämta sig efter en enorm press till $ 13,45 den 18 april. Detta var det högsta pris som NANO har uppnått på mer än tre år. Men bara under den senaste veckan har myntet tappat mer än 27% i värde.

I andra kryptonyheter

  • I ett tillkännagivande den 26 april uppgav Binance att det skulle noteras aktietoken för MicroStrategy (MSTR), Microsoft (MSFT) och Apple (AAPL).
  • Flera högprofilerade individer i kryptorummet, inklusive Vitalik Buterin, har gjort kryptodonationer för COVID-19-hjälp i Indien.
  • Ethereum-gasavgifterna hade sjunkit till veckolag, med snabba transaktioner som bara kostade 54 gwei. Medan helgerna i allmänhet ser lägre gasavgifter eftersom handlare tar sig tid från att handla, är detta det lägsta priset som ses på veckor på Ethereum blockchain.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link