Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 21 april

Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 21 april

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
4
BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov. Bitcoin-uppdatering BTC har flyttat nedåt sedan den nådde sin rekordhöga nivå på 64 854 $ den 14 april. Trots det låga värdet på 50 931 dollar den 18 april, har den snabba studsen tillbaka haft BTC-handel nära $
BIC_crypto_market_update_sleeping.jpg.optimal.jpg


BeInCrypto presenterar vår dagliga morgonuppsättning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC har flyttat nedåt sedan den nådde sin rekordhöga nivå på 64 854 $ den 14 april.

Trots det låga värdet på 50 931 dollar den 18 april, har den snabba studsen tillbaka haft BTC-handel nära $ 55 000-nivån.

BTC följer en fallande motståndslinje. Linjen sammanfaller för närvarande med 0,5 Fib-motståndet på $ 57,960.

Diagram efter TradingView

Även om det tidigare var baisseartat stöder tekniska indikatorer en vändning. MACD har gett en hausseartad reverseringssignal och RSI ökar.

Detta visar tecken på ett möjligt breakout vid BTC-försök att återfå marken.

Altcoin-flyttare

Topp-10 krypteringsmarknadsrankingen är ungefär densamma, de flesta ser procentuella vinster under det senaste dygnet.

Celo (CELO) är den största handeln med altcoin mover till $ 6,01, en vinst på 44,76% vid tidpunkten för publicering.

Dogecoin (DOGE) fick en enorm boost den senaste veckan, en ökning med 157,18%. Det var dock den största förloraren under det senaste dygnet, med en nedgång på 19,75%. Det handlas för närvarande till 0,3797 dollar.

Denna minskning resulterade också i en nedgång till sjätte plats för Dogecoin, med Tether (USDT) som tog tillbaka sin plats på femte plats.

I andra kryptonyheter

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link