Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 19 april

Vad som förändrades på kryptomarknader medan du sov – 19 april

Köpa Bitcoins
april 19, 2021 by Bitcoinera
10
BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov. Bitcoin-uppdatering BTC-rörelsen under veckan 12 april till 18 april var händelserik. Den nådde ett heltidspris på 64 854 dollar den 14 april. Det började dock minska strax efteråt, med minskningstakten som accelererade den 18 april. BTC nådde en
BIC_crypto_market_update_sleeping.jpg.optimal.jpg


BeInCrypto presenterar vår dagliga sammanställning av kryptonyheter och marknadsförändringar som du kanske har missat medan du sov.

Bitcoin-uppdatering

BTC-rörelsen under veckan 12 april till 18 april var händelserik. Den nådde ett heltidspris på 64 854 dollar den 14 april.

Det började dock minska strax efteråt, med minskningstakten som accelererade den 18 april. BTC nådde en lägsta nivå på 50 931 dollar samma dag.

För närvarande har BTC studsat tillbaka och handlar nära $ 57.000.

Trots den pågående återhämtningen är tekniska indikatorer baisse. MACD har gett en baisseartad reverseringssignal och RSI har sjunkit under 70. Stokastisk oscillator minskar men har ännu inte gjort ett baisseartat kors.

I kombination med den baisseartade ljusstaken visar den långsiktiga trenden betydande svaghet.

BTC-diagram av TradingView

Altcoin-flyttare

Priset sjunker under helgen ordnade topp-10 efter marknadsvärde. Dogecoin (DOGE) har visat motståndskraft och är tillbaka på att handla bara $ 0,36. Med ett marknadsvärde på nästan 45 miljarder dollar har DOGE flyttat in på sjätte plats och är cirka 4 miljarder dollar borta från att köra Tether (USDT)

Uniswap (UNI) har fallit ur topp-tio och har ersatts av Bitcoin Cash (BCH). BCH lyckades klara priset på $ 1 000 över helgen för första gången sedan juni 2018.

NEO är dagens bästa altcoin-mover. Det har helt ryckt av sig från marknadskraschen och handlas över 124 dollar vid tidpunkten för pressen. Förra gången NEO såg dessa priser var tillbaka i februari 2018, strax efter att den sjönk från sin högsta nivå på 190 USD.

De flesta altcoins har haft några återhämtningsvinster för att starta veckan, men Klaytn (KLAY) har ännu inte fått fotfäste. För närvarande minskar den med mer än 6%, vilket bidrar till en förlust på 18% under den senaste veckan.

I andra kryptonyheter

  • Coinbase VD Brian Armstrong och tidiga investerare sålde COIN-aktier till ett värde av cirka 5 miljarder dollar på handelsdagen.
  • VD för Galaxy Investment Partners, Mike Novogratz, kommenterade nyligen Dogecoin och XRP genom att säga att ingen av dem var meningsfull med avseende på deras prishöjningar.
  • Kina kommer att leta efter att använda sin egen digitala valuta hemma snarare än globalt, enligt den tidigare guvernören för centralbanken, Zhou Xiaochuan.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link