Vad har Coinbase VD, Paris Hilton och McDonald’s gemensamt? NFT

Vad har Coinbase VD, Paris Hilton och McDonald’s gemensamt? NFT

Bitcoin Sverige
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Paris Hilton. Källa: En skärmdump, parishilton.com Du kanske tror att stora krypto utbyte Coinbase VD Brian Armstrong, kändis socialite Paris Hilton och snabbmatsjätten McDonald’s skulle ha nästan ingenting gemensamt – men icke-fungibla tokens (NFT) förenar människor och organisationer från alla samhällsskikt. När Coinbase förbereder sig för den kommande direkta listan meddelade dess VD sitt samarbete
ed83cbcf35.png


Vad har Coinbase VD, Paris Hilton och McDonald's gemensamt?  NFT 101
Paris Hilton. Källa: En skärmdump, parishilton.com

Du kanske tror att stora krypto utbyte Coinbase VD Brian Armstrong, kändis socialite Paris Hilton och snabbmatsjätten McDonald’s skulle ha nästan ingenting gemensamt – men icke-fungibla tokens (NFT) förenar människor och organisationer från alla samhällsskikt.

När Coinbase förbereder sig för den kommande direkta listan meddelade dess VD sitt samarbete med en DJ som heter David ‘DAVI’ Khanjian för att släppa tre originallåtar i form av NFT. “Temat för en av låtarna handlar om att bygga fantastiska grejer med teknik och aldrig ge upp”, sa han. Låtarna släpps “under de kommande dagarna” på auktionshuset NFT och ett portföljbolag i Coinbase Ventures Zora.

Per hans Twitter-tråd hade VD varit en långvarig fan av elektronisk musik och DJ DAVI och lyssnat på den samtidigt som man kodade upp de tidiga versionerna av Coinbase. Eftersom många människor tog hobbyer under COVID-19-pandemin fick han gratis musiklektioner från DAVI. Alla intäkter från försäljningen av NFT kommer att gå till DJ: n, säger Armstrong.

Samtidigt publicerade Paris Hilton, som tidigare hade sagt att hon var “upphetsad” och “fascinerad” av NFT: s värld, ett långt inlägg på sin webbplats som förklarade fördelarna med NFTS. Hon uppgav att NFT: er är ett “sätt att förnya, bemyndiga andra och driva gränserna för hur artister interagerar med sina fans. [It’s] framtiden för skaparekonomin. ”

Paris tillkännagav att hon planerar “att gå stort med NFT: er, förnya, investera och samla”, med sin första droppe som kommer snart.

Som rapporterad, antydde internetentreprenören Kim Dotcom i mars att han och 1980-stjärnan MC Hammer skulle arbeta med Hilton för en NFT-utgåva som han hävdade kan hämta upp till 30 miljoner USD.

Medan dessa två droppar inkommit hoppade McDonald’s France också på NFT-tåget. De bestämde sig för att lansera digitala konstverk som visar några av deras mest populära och mest kända menyalternativ. Först tillkännagavs Chicken McNuggets och Big Mac, med angivande av att vissa dagar inte bör missas och “09.04. Är en av dem”, tillsammans med hashtaggen “McDoNFT”.

Strax efter tillkännagav de också NFT-konstverk av pommes frites och sola.

Per la Réclame, filmerna tokeniseras i samarbete med kommunikationsbyrå DDB Paris och den Öppet hav marknadsplats, med fem exemplar av varje verk och totalt 20 unika verk. Dessa kommer att vinnas i Instagram- och Twitter-tävlingar mellan 9 april och 18 april.
___
Läs mer:
– Överlevererad NFT-marknad ser intresse och försäljningssteg
– NFT säljs för miljoner, men hur kan du säga en diamant från en dud?
– Hur NFT: er går MIA: marknadsundertryckningar & oläsliga tokenstandarder
– Tänk på dessa juridiska frågor innan du spenderar miljoner på NFT
– Penningtvätt kan försvaga NFT också, förbered dig för stramare kontroller
– Varför skulle någon köpa NFT – en länk till en JPEG-fil?
– Kontrollera dessa 4 Gör dina egna NFT-plattformar
– Icke-fungible 2021: Förbered dina NFT: er för deFi, staking och delning

Source link