Vad du kan spendera, var du kan investera och hur du kan låna? – Sponsrade Bitcoin News

Vad du kan spendera, var du kan investera och hur du kan låna? – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 20, 2021 by Bitcoinera
6
sponsrad Kryptovalutor har varit på en otrolig bana de senaste 12 månaderna, med det totala börsvärdet ökat från 198 miljarder dollar i april 2020 till mer än 2 biljoner dollar idag. Denna meteoriska ökning är kopplad till ökande antagande från konsumenter som drivs av stora tillkännagivanden från hushållsnamn, som Square, Visa och PayPal, som nu
1280x720.jpg


Kryptovalutor har varit på en otrolig bana de senaste 12 månaderna, med det totala börsvärdet ökat från 198 miljarder dollar i april 2020 till mer än 2 biljoner dollar idag.

Denna meteoriska ökning är kopplad till ökande antagande från konsumenter som drivs av stora tillkännagivanden från hushållsnamn, som Square, Visa och PayPal, som nu accepterar digitala tillgångar som betalningsmedel eller avveckling.

Elbilstillverkaren Tesla tillkännagav i februari att den skulle acceptera bitcoin som betalning för sina bilar, liksom också demonstrera sitt engagemang för krypto genom att göra ett bitcoinköp på 1,5 miljarder dollar för sin balansräkning.

Samtidigt har branschen upplevt en återuppkomst av institutionell adoption som aldrig tidigare. Hedgefonder har rusat in på marknaden, aktieinvesterare har strömmat till börsnoterade kryptoföretag och kommersiella banker lägger till fler kryptotjänster. Allt medan centralbanker över hela världen ivrigt ser på, med många som funderar på sina egna digitala valutor.

Med så snabba och grundläggande förändringar i landskapet på bara 12 månader tittar EQUOS på hur framtiden för digitala pengar ser ut de närmaste 12 månaderna och åren därefter.

I morgondagens webinar med EQUOS, Roger Ver, grundare av Bitcoin.com, och Richard Byworth, VD för Diginex, kommer att titta på vilka teman som driver marknaden nu och hur de kommer att utvecklas i framtiden. De kommer att titta på hur de traditionella modellerna kommer att utvecklas och hur krypto kommer att bli en häftklammer i alla aspekter av våra liv.

EQUOS att lista BCH

Det kommande webinaret följer EQUOS-listningskommitténs beslut att godkänna noteringen av Bitcoin Cash på börsen i mars.

Roger Ver är en stark förespråkare för BCH, som har större blockstorlekar för att hantera massiv transaktionskapacitet i höga hastigheter som riktiga digitala pengar eller ett äkta peer-to-peer elektroniskt kontantsystem.

“EQUOS har levererat en plattform som är inriktad på att tillhandahålla transparenta och rättvisa marknader med innovativa produkter och är glada att kunna lista BCH som en ständigt utvecklad, utvecklande och motståndskraftig krypto som har passerat mönstret i sin noteringskommitté,” förklarade EQUOS.

EQUOS, som lanserades i juli 2020, är ​​ett kryptobörs av institutionell kvalitet. EQUOS är en del av Diginex (Nasdaq: EQOS), som blev det första Nasdaq-noterade företaget med en kryptobörs i oktober 2020.

Noteringen av Diginex var en viktig milstolpe för kryptovalutaindustrin och öppnade dörren för finansinstitut att delta i marknaden för digitala tillgångar genom ett offentligt företag.

EQUOS lanserade nyligen sin egen token, EQUOS Origin, som belönar handlare med exklusiva fördelar för att använda EQUOS, såsom ökat ränta, lägre avgifter och det kan användas som säkerhet. Diginex-gruppen inkluderar också digitalteknisk handelsplattform Diginex Access, leverantör av digital tillgångsförvar Digivault och investeringsförvaltningsföretaget Bletchley Park Asset Management.

Gå med i Live Webinar med titeln “Roger Ver och Richard Byworth tacklar Bitcoin, Bitcoin Cash och framtiden för digitala pengar” den 21 april kl 9 ET / 21 HKT. Klicka här för att registrera.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link