US Lawmaker varnar finansminister och Fed-ordförande för att inte ignorera Bitcoin eller Amerika kommer att hamna bakom – Reglering av Bitcoin News

US Lawmaker varnar finansminister och Fed-ordförande för att inte ignorera Bitcoin eller Amerika kommer att hamna bakom – Reglering av Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 18, 2021 by Bitcoinera
5
Kongressledamot Kevin McCarthy har uppmanat finansminister Janet Yellen och Federal Reserve ordförande Jerome Powell att inte ignorera bitcoin som de har försökt göra. Han tror att det är framtiden och betonar “Jag vill inte att Amerika ska komma efter” andra länder. Regeringen och Fed bör inte ignorera Bitcoin GOP-ledaren Kevin McCarthy pratade om bitcoin i
gop-kevin-mccarthy.jpg


Kongressledamot Kevin McCarthy har uppmanat finansminister Janet Yellen och Federal Reserve ordförande Jerome Powell att inte ignorera bitcoin som de har försökt göra. Han tror att det är framtiden och betonar “Jag vill inte att Amerika ska komma efter” andra länder.

Regeringen och Fed bör inte ignorera Bitcoin

GOP-ledaren Kevin McCarthy pratade om bitcoin i en intervju med CNBC förra veckan. Kongressledamot McCarthy betjänar Kaliforniens 23: e distrikt och är för närvarande republikansk ledare i USA: s representanthus.

Han frågades specifikt om han tror att finansminister Janet Yellen och Federal Reserve ordförande Jerome Powell har en god förståelse för digitala valutor eller bitcoin med tanke på deras senaste kommentarer och vilka råd han har för dem.

En långvarig förespråkare av bitcoin, sa McCarthy i juli 2019, “Jag gillar bitcoin” och säkerheten för blockchain-teknologin bakom den. Kongressledamoten upprepade sin syn på bitcoin redan 2019 och svarade: ”Jag hade rätt då och jag har just nu,” och utarbetade:

Jag tror de försökte ignorera det för att få det att försvinna. Jag tror att Jamie Dimon kommer att berätta att han från början hade fel. Detta går mot framtiden. De borde inte ignorera det.

JPMorgan VD Jamie Dimon kallade bitcoin ett ”bedrägeri” som är ”värre än tulpanlökar” 2017. Hans bank har kommit långt sedan dess. Idag säger JPMorgan att de ser massiv institutionell efterfrågan på bitcoin och har lanserat en kryptoinvesteringsprodukt som spårar offentliga företag med bitcoin-exponering.

Federal Reserve Chair Powell och Treasury Secretary har inte värmt upp till bitcoin. Powell sa förra veckan att kryptovalutor är “medel för spekulation.” Han hävdade att “De används inte riktigt aktivt som betalning” trots en växande lista över företag som accepterar dem för betalning, inklusive Elon Musks Tesla. Treasury Secretary Yellen delar en liknande känsla. Hon kallade bitcoin var en “mycket spekulativ tillgång” i februari och hävdade att den inte “användes allmänt som en överföringsmekanism” och var ett “extremt ineffektivt sätt att genomföra transaktioner.” Yellen varnade också för att missbruk av kryptovalutor är ett växande problem och noterade att kryptovalutor huvudsakligen används för olaglig finansiering.

McCarthy sa dessutom under förra veckans intervju att när det gäller bitcoin och kryptovalutor bör finansminister Yellen och Fed-ordförande Powell “inte bara lära sig mer om det utan grunden kommer att fortsätta växa.” Han menade vidare:

Detta är något som de som reglerar, de som sitter i regeringen som gör politiken bättre börjar förstå vad det betyder för framtiden.

Kongressledamoten betonade att “andra länder går framåt” inom området digitala valutor. ”Jag vill inte att Amerika ska hamna efter. Jag vill att nästa århundrade ska vara vårt. Det är därför jag vill se framåt, inte bakåt och inte hålla huvudet i sanden, avslutade lagstiftaren.

Vad tycker du om vad McCarthy sa om bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link