Unmarshal Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Unmarshal Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 27, 2021 by Bitcoinera
7
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Unmarshal Token (MARSH) under paret USDT / MARSH den 26 april klockan 13:00 UTC. Unmarshal är ett Chain-Agnostic blockchain-protokoll som består av ett nätverk av blockchain-index för att kurera anpassningsbara data för DeFi-applikationer. Unmarshal är synergistiskt byggt med
umnbitcoin.jpg


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Unmarshal Token (MARSH) under paret USDT / MARSH den 26 april klockan 13:00 UTC.

Unmarshal är ett Chain-Agnostic blockchain-protokoll som består av ett nätverk av blockchain-index för att kurera anpassningsbara data för DeFi-applikationer. Unmarshal är synergistiskt byggt med stöd från Binance Smart Chain, Polkadot Network och Solana och avser att vitalisera datainsamling, distribution och tolkning för att driva DeFi-ekonomin framåt. Det är en avancerad lösning som syftar till att omvandla rå och ostrukturerad blockchain-data till en meningsfull form för att underlätta integreringen av realtidsblockchain-data till decentraliserade applikationer, vilket därigenom tar bort potentialen hos DApps.

Jämfört med andra dataleverantörer på Crypto Market utmärker Unamrshal sig genom att tillhandahålla förenklad och strukturerad data i flera format som API: er, graphQl, webbsockets och aviseringar för användare. Unmarshal gör alla tunga lyft för Dapps genom att avkoda kedjedata, inklusive NFT, och tillhandahålla förenklad data.

MARSH, Unmarshal-verktygstoken, krävs för att satsa tjänster på Unmarshal. MARSH-tokens kommer att stimulera nätverksbidragare för deras bidrag till nätverket. Unmarshal syftar till att bli destinationen för alla digitala tillgångar i kedjan över flera kedjor.

Om AscendEX

Ursprungligen grundades 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande krypto- och digital tillgångsfinansiell plattform som tillgodoser både professionella och detaljhandelshandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Unmarshal

Unmarshal är ett Chain-Agnostic blockchain-protokoll som består av ett nätverk av blockchain-index för att kurera anpassningsbara data för DeFi-applikationer. Unmarshal är synergistiskt byggt med stöd från Binance Smart Chain, Polkadot Network och Solana och avser att vitalisera datainsamling, distribution och tolkning för att driva DeFi-ekonomin framåt.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://unmarshal.io

Twitter: https://twitter.com/unmarshal

Telegram: https://t.me/Unmarshal_Chat


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link