Uniswap V3 – 3 dagar bort till Grand Launch

Uniswap V3 – 3 dagar bort till Grand Launch

Köpa Bitcoins
maj 2, 2021 by Bitcoinera
3
DEX-communityn ser fram emot den 5 maj. Det är det datum då Uniswap-teamet syftar till att lansera sin extremt coola V3. Uniswap V3 är en möjlig spelväxlare för DEX-marknaden. Om och när likviditetsleverantörer kommer i vågor på grund av fördelarna med v3, kan vi eventuellt bevittna dess likviditetspool ökar exponentiellt. Om poolen är tillräckligt stor
taking-a-closer-look-at-uniswap-v3.png


Uniswap V3

DEX-communityn ser fram emot den 5 maj. Det är det datum då Uniswap-teamet syftar till att lansera sin extremt coola V3. Uniswap V3 är en möjlig spelväxlare för DEX-marknaden.

Om och när likviditetsleverantörer kommer i vågor på grund av fördelarna med v3, kan vi eventuellt bevittna dess likviditetspool ökar exponentiellt. Om poolen är tillräckligt stor kan glidningen kanske minskas ytterligare och kan eventuellt slå ett centraliserat orderbokssystem.

För närvarande rankas UNI-token bland de 10 bästa kryptovalutorna när det gäller marknadsvärde (som anges av CoinMarketCap).

Den månatliga handelsvolymen slog också rekord i april. Hur mycket längre kan priset på UNI-token gå? Om BNB (Binance är den centraliserade börsen) för närvarande handlas i intervallet $ 600 till $ 620, kanske det inte är så otäckt att se UNI värt $ 100. Svaret kommer med tiden. Men framtiden ser definitivt ljus ut för Uniswap

Source link