TrustSwap och Yield lanserar ett nytt FlashDrop-program för att stimulera mindre spelare – Sponsrade Bitcoin News

TrustSwap och Yield lanserar ett nytt FlashDrop-program för att stimulera mindre spelare – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
5
sponsrad TrustSwap – ett DeFi-projekt som erbjuder ett brett utbud av olika tjänster – meddelade nyligen lanseringen av ett nytt program som skapades för att ge ett incitament för mindre spelare. Programmet, känt som FlashDrop-programmet, kommer i huvudsak att belöna upp till 3000 användare som har satsat en viss mängd SWAP-tokens. Genom att göra det
trustswapdrop.jpg


TrustSwap – ett DeFi-projekt som erbjuder ett brett utbud av olika tjänster – meddelade nyligen lanseringen av ett nytt program som skapades för att ge ett incitament för mindre spelare. Programmet, känt som FlashDrop-programmet, kommer i huvudsak att belöna upp till 3000 användare som har satsat en viss mängd SWAP-tokens. Genom att göra det kommer det att skapa möjligheter för den lojala SWAP-gruppen, och det kommer förhoppningsvis att locka nya användare som är intresserade av att delta i programmet.

Vad behöver du veta om FlashDrop?

Kryptoindustrin är rik på olika projekt, och det finns miljoner som fortfarande kan vara omedvetna om TrustSwap. Detta program hjälper till att sätta projektet på deras radar och visa dem alla fördelar och fördelar med det nya DeFi-projektet.

När det gäller FlashDrop finns det några viktiga saker att notera.

1) Var lanseras den?

Först och främst kommer det att genomföras från YIELD App, som är en annan DeFi-baserad plattform som faktiskt lanserades på TrustSwaps Launchpad i slutet av 2020. Plattformen erbjuder stor avkastning (upp till 20% APY) för Bitcoin, Ethereum och två stablecoins – Länk och USD-mynt.

Plattformen anser att alla i världen förtjänar lika tillgång till nya möjligheter i investeringsvärlden, vilket inte var fallet på länge. Inledningsvis kunde bara rika individer och finansiella institutioner investera i projekt. Med uppfinningen av internet uppstod centraliserade investeringsplattformar och utvidgade möjligheterna att inkludera privatinvesterare.

Nu när decentraliseringens era tar över, syftar projekt som YIELD App att använda den för att driva förmågan att investera ännu mer och skapa ett användarvänligt system som alla i världen kommer att förstå och kunna använda om de väljer till.

Som nämnts lanserades plattformen på TrustSwaps startplatta, som TrustSwap skapade för att hjälpa nya tokens att komma på fötterna och ge sitt samhälle de bästa investeringsmöjligheterna.

Sedan lanseringen den TrustSwap, YIELD App: s YLD-token höjde sig högt och klättrade upp med cirka 1700% över lanseringspriset tack vare sin innovativa teknik och ständigt växande gemenskap.

2) Vad handlar FlashDrop om?

Som nämnts tidigare är FlashDrops mål att ge incitament till spelare genom att ge 3000 användare möjlighet att vinna 500 YLD-token, vardera. Det finns inget behov av att tävla för att öka din volympoäng eller ha de bästa intäkterna genom affärer – hela evenemanget kommer att behandlas som ett helt transparent lotteri, där användarna bara måste uppfylla några få specifika krav för att vara berättigade.

Vissa användare kan redan vara berättigade att delta och vinna belöningar, medan de nykomlingar som bara anländer nu måste göra lite förberedelser de närmaste dagarna innan evenemanget börjar.

Med detta sagt kommer evenemanget att äga rum den 23 april och det kommer att pågå från 09:00 till 21:00 PST.

3) Hur kommer evenemanget att fungera och vad behöver du för att delta?

Det första att notera är att projektet tar en ögonblicksbild för evenemanget den 22 april, klockan 9 PST. Så alla förberedelser som du behöver göra måste göras innan det.

Varje adress som har 500 SWAP-tokens som satsas när ögonblicksbilden tas kommer att vara berättigad att delta i lotteriet och den får 1 inträdesbiljett. Det enda undantaget är adresser som har en TrustSwap Golden Ticket, eftersom de automatiskt får 500 YLD. Dessa användare kommer dock fortfarande att vara berättigade att delta, så om de hamnar i lotteriet får de totalt 500 YLD.

Användare som redan har minst 1000 YLD kommer också att få en andra biljett, vilket ökar sina chanser att vinna. Det bör dock noteras att användare måste ha 500 SWAP för att vara berättigade, och utan dessa mynt hjälper ingen mängd YLD dem att vinna belöningarna.

Slutligen måste alla användare som vill delta ha ett YIELD App-konto som är framgångsrikt registrerat och fullständigt verifierat. Det innebär att passera KYC-proceduren, förutom att ladda kontot med de tokens som behövs för att ta emot biljetter.

Återigen belönar programmet totalt 3000 användaradresser genom en helt transparent och bevisligen rättvis slumpmässig ritning som kommer att äga rum den 23 april. Användare kan ansöka om deltagande via TrustSwap-instrumentpanelen.

4) Viktiga begränsningar att tänka på

Det finns också några begränsningar som användarna behöver komma ihåg. Först och främst kommer alla som tidigare gjort anspråk på en YLD airdrop i SwapDrop-omgången inte berättigade till deltagande. Inga amerikanska invånare och medborgare kan också delta.

Slutligen tillåts endast ett enda anspråk per person, förutom i fall där användare fick en andra biljett på grund av att de hade 500 SWAP och 1000 YLD i förväg.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link