Tribal Credit får $ 3 miljoner investeringsfinansiering från Stella Development Foundation

Tribal Credit får $ 3 miljoner investeringsfinansiering från Stella Development Foundation

Köpa Bitcoins
april 22, 2021 by Bitcoinera
7
Stellar Development Foundation (SDF) har avslöjat att de har investerat 3 miljoner dollar i Tribal Credit, en fintech-plattform som tillhandahåller finansiella tjänster till digitala första små och medelstora företag (små och medelstora företag) på nyare marknader. Investeringsfonden hjälper Tribal Credit att vidareutveckla sina Stellar-baserade blockchain-produkter, erbjuda banklösningar och gränslösa betalningar till företag i Latinamerika och
investment.png


Stellar Development Foundation (SDF) har avslöjat att de har investerat 3 miljoner dollar i Tribal Credit, en fintech-plattform som tillhandahåller finansiella tjänster till digitala första små och medelstora företag (små och medelstora företag) på nyare marknader.

Investeringsfonden hjälper Tribal Credit att vidareutveckla sina Stellar-baserade blockchain-produkter, erbjuda banklösningar och gränslösa betalningar till företag i Latinamerika och andra utvecklingsmarknader och använda Stellar-nätverkets robusta funktioner för att göra betalningar snabbare och mer kostnadseffektiva.

Nyligen samlade Tribal Credit sammanlagt totalt 34,3 miljoner dollar för både serie A och skuldrundan. Anledningen till SDF: s engagemang i investeringsrundan är att underlätta Tribals integration i Stellar-nätverket medan den arbetar för att uppnå sin vision för blockchain-drivna produkter och tjänster.

Det finns cirka 62 miljoner små och medelstora företag som hanterar B2B (business-to-business) -betalningar i Latinamerika, vilket Tribal Credit syftar till att hjälpa till med nästa generations betalningsprodukter.

Denna investering är den fjärde under verksamhetsåret 2021 från SDFs Enterprise Fund, en riskkapitalfond som uppmuntrar tillväxten av Stellar-nätverket med öppen källkod. Hittills har fondens totala investeringar för detta år enbart nått 9,5 miljoner dollar.

Source link