TradeGM lägger till ETF i sina CFD-erbjudanden

TradeGM lägger till ETF i sina CFD-erbjudanden

Bitcoin Värde
april 27, 2021 by Bitcoinera
2
Ledande online-mäkleri, TradeGM, har utökat sitt redan breda utbud av erbjudanden med börshandlade fonder (ETF). Företaget erbjuder handel med över 200 tillgångar som CFD, inklusive valutor, kryptovalutor, aktier, index och råvaror, och nu ETF. TradeGM har åtagit sig att erbjuda enkel, säker och optimerad handel för alla, från nybörjare till avancerade handlare. I syfte att


Ledande online-mäkleri, TradeGM, har utökat sitt redan breda utbud av erbjudanden med börshandlade fonder (ETF).

Företaget erbjuder handel med över 200 tillgångar som CFD, inklusive valutor, kryptovalutor, aktier, index och råvaror, och nu ETF.

TradeGM har åtagit sig att erbjuda enkel, säker och optimerad handel för alla, från nybörjare till avancerade handlare.

I syfte att erbjuda handlare förbättrade alternativ för portföljdiversifiering och riskhantering har företaget lagt till ETF-CFD: er i sitt redan omfattande utbud av handelsinstrument.

Eftersom ETF: er spårar resultatet för flera tillgångar från en inre marknad eller en blandning av tillgångar från en grupp marknader, erbjuder de handlare exponering för flera tillgångar med en enda investering, förklarade TradeGM.

Viktiga funktioner som gör ETF: er populära

ETF: er har bevittnat en ökande efterfrågan från både detaljhandels- och institutionella handlare på grund av funktioner som låga handelskostnader och enkel diversifiering av portföljen.

Till exempel när handlare investerar i aktier måste de göra en stor investering för att förvärva aktier i ett enda företag. För att sedan köpa aktier i ett annat företag skulle de behöva göra en lika stor investering igen.

Medan en enda investering i en ETF kan erbjuda exponering mot ett helt marknadssegment. Detta hjälper också handlare att mildra risker.

Om ett enda aktieföretag underpresterar på marknaden kommer de andra aktierna i ETF: s korg att absorbera chocken.

När ETF: er handlas som CFD: er behöver handlare bara finansiera en bråkdel av det totala handelsbeloppet på grund av tillgången på hävstång.

CFD: er erbjuder ytterligare fördelar med att handla både stigande och fallande marknader, eftersom de används för att spekulera i prisriktning.

Så när priserna förväntas stiga kan handlare gå långt, medan de går kort om de förväntar sig att priserna kommer att falla framöver.

Ett annat viktigt inslag i ETF-CFD: er är att handlare enkelt kan skala sin exponering utan att behöva göra en större investering.

Detta underlättas igen genom hävstång, där näringsidkaren endast finansierar en del av det totala investeringsbeloppet, medan mäklaren lånar ut resten.

Hävstång är ett tveeggat svärd och bör användas med måtta. TradeGM erbjuder en ansvarsfull 1: 5-skuldsättningsgrad på ETF: er.

ETF: s höga likviditet är en ytterligare fördel. Det gör det möjligt för handlare att komma in och lämna positioner när de vill, eftersom de sannolikt lätt hittar en motpart till sina affärer.

Vid exponering för flera tillgångar med en enda investering blir riskhantering också enklare.

Varför TradeGM är det bästa valet för ETF-CFD: er

Att öppna ett handelskonto med en No-Dealing Desk-mäklare innebär att handlare har sinnesro att det inte finns någon intressekonflikt mellan mäklaren och deras affärer.

TradeGM erbjuder tillgång till likviditet via toppnivåleverantörer, vilket säkerställer orderutförande i realtid och minimal glidning. Några av de andra funktionerna som har hjälpt TradeGM att attrahera och behålla tusentals kunder från hela världen inkluderar:

Robusta handelsplattformar

Förutom tillgång till handel via både webbgränssnitt och mobilappar för Android och iOS, erbjuder TradeGM några av de mest kraftfulla handelsplattformarna.

Handlare kan välja mellan MetaTrader 4 (MT4), en av de mest populära handelsplattformarna i världen, och GM Trader. GM Trader är en webbaserad plattform och det senaste tillskottet till TradeGMs sortiment av handelsplattformar.

GM Trader är otroligt enkel att använda, eftersom det inte kräver att användaren laddar ner eller installerar appen på sin enhet. Den är kompatibel i alla webbläsare och garanterar extremt lätta och lyhörda upplevelser på alla enheter.

Flera valutakonton

TradeGM erbjuder ett enkelt och bekvämt sätt att öppna ett handelskonto samt sätta in och ta ut kontot. Handlare kan också välja att öppna flera konton och finansiera dem med sitt val av valuta, inklusive kryptovalutor.

Handlare kan enkelt byta mellan fiat och crypto för sina affärer.

Gratis handelssignaler och dagliga nyheter

Med en kund-första strategi erbjuder TradeGM de senaste marknadsnyheterna och kopierar handelssignaler från flera betrodda leverantörer. Handlare kan välja att få dessa uppdateringar direkt i deras TradeGM-flöde.

Handlarutbildning

Förutom dedikerat stöd för att säkerställa de mest tillfredsställande handelsupplevelserna, erbjuder TradeGM också utbildningsresurser för att hjälpa handlare att fatta välgrundade investeringsbeslut.

Handlare kan få tillgång till avancerad teknisk analys och ett multimediahandelsbibliotek för att bekanta sig med den valda tillgången innan de vågar ut på de levande marknaderna.

Företaget är också värd för handelswebinarier till förmån för handlare på alla erfarenhetsnivåer.

TradeGM säkerställer klientsäkerhet genom SSL-skydd av all klientinformation och genom att upprätthålla klientmedel på separata konton.

Kontakta TradeGMs dedikerade supportteam för att ta reda på mer om hur du lägger till ETF-CFD: er i din portfölj.

Source link