TP ICAP marknadsför Andrew Polydor som chef för globala marknader

TP ICAP marknadsför Andrew Polydor som chef för globala marknader

Bitcoin Värde
februari 19, 2021 by Bitcoinera
10
TP ICAP Group, den största Interdealer-mäklaren över hela världen, meddelade nyligen att den har marknadsfört Andrew Polydor till chef för globala marknader, omedelbart. Andrew Polydor, som nyligen meddelades i ett pressmeddelande, med fyra decennier av ekonomisk erfarenhet, har nyligen utsetts till chef för globala marknader av TP ICAP Group. Han kommer att lyfta sin Global


TP ICAP Group, den största Interdealer-mäklaren över hela världen, meddelade nyligen att den har marknadsfört Andrew Polydor till chef för globala marknader, omedelbart.

Andrew Polydor, som nyligen meddelades i ett pressmeddelande, med fyra decennier av ekonomisk erfarenhet, har nyligen utsetts till chef för globala marknader av TP ICAP Group. Han kommer att lyfta sin Global Broking-franchise till nästa nivå och fortsätta sin roll att driva dess tillväxt inom E&C.

I cirka tolv år har Polydor lyckats utveckla verksamheten till världens största E & C-mäklare. Såväl som hans befintliga uppgifter som rubrik TP ICAP: s division Energy & Commodities (“E&C”) kommer han att ansvara för koncernens Global Broking-sektion.

Nicolas Breteau, koncernchef för TP ICAP, sa: “Andrews bevisade förmåga att bygga branschledande företag placerar honom väl för att ta vår Global Broking-franchise till nästa nivå och fortsätta driva tillväxt inom E&C.”

TP ICAP är ett globalt företag av professionella mellanhänder som spelar en central roll på världens finans-, energi- och råvarumarknader. Divisionen Global Broking är den största interdealer-mäklaren i världen och tjänstemarknaderna inom kurser, valutamarknader och penningmarknader, tillväxtmarknader, aktier och kreditprodukter. År 2019 uppgick Global Brokings intäkter till 1,2 miljarder pund.

Polydors anställningshistoria

Polydors karriär inom finansmarknaden går tillbaka till 1982. Han fortsatte dock med att utveckla Prebon Energy Sydney senare på 90-talet. Denna mäklare utvecklades snart till att bli nummer ett på den australiska kraftmarknaden. Dessutom utarbetade han Prebon Environmental Consultancy Services, en innovatör inom kol. Längre ner på vägen flyttade han till London för att driva Prebons växande energiföretag i Europa. Därifrån 2008 steg han till posten som global chef för E&C vid Tullett Prebon. Efter åtta år blev han VD för TP ICAP E&C.

Föreslagna artiklar

Trender och framtiden för Bitcoin 2020 Gå till artikeln >>

Förutom detta tillkännagivande kommer Polydor att få stöd för den krävande rollen att leda och växa E&C-franchisen från två biträdande chefer.

Breteau tillade: ”Andrews beprövade förmåga att bygga branschledande företag placerar honom väl för att ta vår Global Broking-franchise till nästa nivå och fortsätta driva tillväxten inom E&C. Han är framåtblickande när det gäller innovation och implementering av teknik, är entreprenör, pragmatisk och ger en dynamisk, mycket fokuserad inställning till utförande. Som sådan är han den perfekta kandidaten för att genomföra vår elektroniserings-, aggregerings- och diversifieringsstrategi över hela vår Marketsaktivitet globalt och därmed utöka vår ledande position på marknaden. ”

”Jag är mycket glad över att ta denna roll vid en så viktig tid för Global Broking och E&C. Jag ser fram emot att arbeta med mina nya kollegor för att implementera vår progressiva strategi och förbättra hur vi tjänar våra kunder, säger Andrew Polydor.

Source link