Torum stänger miljoner dollar privat runda för att skapa sociala medieplattformar med NFT och DeFi – Pressmeddelande Bitcoin News

Torum stänger miljoner dollar privat runda för att skapa sociala medieplattformar med NFT och DeFi – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 23, 2021 by Bitcoinera
9
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Torum, en social medieplattform speciellt utformad för kryptovaluta-användare, är stolta över att tillkännage att projektet nu stöds av några av de mest lovande VC: erna i kryptobranschen. Den privata omgången på 1,45 miljoner dollar deltog av 13 privata investerare som består av AU21 Capital, Momentum 6, Lotus Capital, Consensus Lab, Redline Blockchain Capital,
bitcoin_torum.png


PRESSMEDDELANDE. Torum, en social medieplattform speciellt utformad för kryptovaluta-användare, är stolta över att tillkännage att projektet nu stöds av några av de mest lovande VC: erna i kryptobranschen.

Den privata omgången på 1,45 miljoner dollar deltog av 13 privata investerare som består av AU21 Capital, Momentum 6, Lotus Capital, Consensus Lab, Redline Blockchain Capital, Waterdrip Capital, Angel One, Hotbit, Oasis Capital, N7 Labs, Skywater Capital, IDC och Worshiper Capital.

Sociala medier + DeFi + NFT i Binance Smart Chain

Baserat på Binance Smart Chain försöker Torum bygga den första krypto-sociala medieplattformen som är helt integrerad med NFT- och DeFi-funktioner. Kort sagt kan kryptomissbrukare hålla kontakten med varandra och få tillgång till alla kryptocentrerade tjänster på Torum.

Med resurserna och anslutningen från sitt VC-team kan Torum ge sig in i NFT- och DeFi-utrymmen och introducera innovativa användningsfall kontinuerligt till kryptobranschen.

Omdefiniera Crypto Social Media

Torum, som lanserades den 1 juli 2020, betonar gamifieringselement och tokenverktyg för att få den bästa kryptosociala upplevelsen till kryptorummet. I framtiden strävar Torum efter att bli antagningsbro som förbinder allmänheten till kryptoindustrin.

XTM, den ursprungliga token av Torum som erhålls som en del av ekosystemincitamentet, kan användas i minst tio olika syften, inklusive presentköp, innehållsförstärkning och NFT-handel. De intäkter som genereras av ekosystemet kommer att fördelas tillbaka till Torum-communityn genom olika spelade metoder som designats av teamet.

Om Torum

Torum är en social media plattform som är speciellt utformad för kryptovaluta användare. Torum har placerats i topp 50 000 Alexa Rank och har blivit en av de mest populära hangout-platserna tillsammans med över 29 000 kryptomissbrukare från alla hörn av världen.

För kontakt:

Jayson Tan, CMO

E-post: hej@torum.com

Gemenskap: https://t.me/torum_official_group_en

Officiell hemsida: https://torum.com


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link