Top-Tier Cryptocurrency Exchanges ökade sin marknadsandel med 13% sedan oktober 2020 – Exchange Bitcoin News

Top-Tier Cryptocurrency Exchanges ökade sin marknadsandel med 13% sedan oktober 2020 – Exchange Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 20, 2021 by Bitcoinera
10
En ny studie avslöjade att kryptovalutabörser på toppnivå ökade sin marknadsandel sedan oktober 2020, i samband med lägre riskutbyten. Bitcoin-bullmarknaden drivte till att både detaljhandels- och professionella handlare använde en sådan risk, visar data. Strängare regler ökade transparensnivåerna i Crypto-utbyten Per information från kryptomarknadsdataleverantören cryptocompare.com fick kryptobörsen på toppnivå 13% marknadsandel från oktober 2020 till
study-top-tier-cryptocurrency-exchanges-increased-their-market-share-by-13-since-october-2020.jpg


En ny studie avslöjade att kryptovalutabörser på toppnivå ökade sin marknadsandel sedan oktober 2020, i samband med lägre riskutbyten. Bitcoin-bullmarknaden drivte till att både detaljhandels- och professionella handlare använde en sådan risk, visar data.

Strängare regler ökade transparensnivåerna i Crypto-utbyten

Per information från kryptomarknadsdataleverantören cryptocompare.com fick kryptobörsen på toppnivå 13% marknadsandel från oktober 2020 till januari 2021. Faktum är att den ökade från 61% (347 miljarder dollar) till 74% (1,41 biljoner dollar).

Men studien – som täckte över 160 börser – klargjorde följande om marknadsandelens andel:

Baserat på den senaste rankningsuppdateringen skulle andelen Top-Tier-utbytesvolym i januari 2021 vara 88% för att återspegla ökningen i antalet Top Tier-börser som uppfyller minimitröskeln – 68 i juli 2020 mot 76 i aktuell uppdatering.

Cryptocompare betonade att börsens standarder “förbättrades” eftersom lagkraven hårdnade för att möta efterlevnad av penningtvätt (AML). De berömde också att kryptoutbyten ökade sin transparens när det gäller tillhandahållande av data.

Forskningen säkerhetskopierar sitt uttalande genom att visa att 44% av de tillfrågade börserna “erbjuder möjligheten att fråga fullständiga historiska handelsdata via en offentlig API-slutpunkt.”

Förbättringar sett i säkerhet

När det gäller säkerhet påpekade kryptomarknadsdataleverantören “färre hack” det senaste året:

20% av börserna uppger att de har mer än 95% av krypto i kalla plånböcker (jämfört med 15% i juli 2020). 1% av börserna har hackats det senaste året (mot 4% i juli 2020). 18% av börserna använder en tredje parts depåleverantör för att lagra användartillgångar, en ökning från 12% i juli 2020 och 9% i vårt Q4 2019-riktmärke.

Fondernas säkerhet var också ett annat ämne som diskuterades inom studien. Enligt Cryptocompare erbjuder 9% av kryptobörserna formellt någon form av försäkring. Dessutom har 37% av de tillfrågade börserna en laglig licens att driva verksamheten.

Vad tycker du om studiens resultat? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link