TimeCoin (TMCN) erbjuder nya DeFi- och NFT-möjligheter för innehållsskapare och fans – Sponsrade Bitcoin News

TimeCoin (TMCN) erbjuder nya DeFi- och NFT-möjligheter för innehållsskapare och fans – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 23, 2021 by Bitcoinera
5
sponsrad TimeCoinProtocol är en decentraliserad delningsekonomiplattform för dApp-utvecklare att enkelt skapa och driva nya tjänster. Den har en framgångsrik eSports dApp och företaget kommer snart att lansera NFT-marknadsplats och DeFi-funktioner som erbjuder fantastiska möjligheter för innehållsskapare och fans. TimeCoin samlar in medel för utveckling av DeFi och NFT TimeCoin (TMCN) lanserade en Speciell tokenförsäljning den
timecoin.jpg


TimeCoinProtocol är en decentraliserad delningsekonomiplattform för dApp-utvecklare att enkelt skapa och driva nya tjänster. Den har en framgångsrik eSports dApp och företaget kommer snart att lansera NFT-marknadsplats och DeFi-funktioner som erbjuder fantastiska möjligheter för innehållsskapare och fans.

TimeCoin samlar in medel för utveckling av DeFi och NFT

TimeCoin (TMCN) lanserade en Speciell tokenförsäljning den 15 februari 2021. Projektet finansierades ursprungligen av några investerare som investerade cirka 4 miljoner dollar, nToken kommer att säljas på OTC-marknaden för första gången. Försäljningen tjänar specifikt för att samla in medel för utveckling och förbättring av projektet, och särskilt för eSportStars dApp.

Alpha-versionen av eSportStars släpptes i oktober 2020 och har redan förvärvat 10 000 användare. Den finns på japanska, engelska, kinesiska, hindi och portugisiska, och utvecklarna planerar att utöka stödet för mer än 30 språk. Projektet kräver vidareutveckling, samt implementering av DeFi- och NFT-funktioner i TimeCoinProtocol och andra dApps, och nya fonder för att stödja utveckling och marknadsföringskostnader.

TimeCoin (TMCN) erbjuder nya DeFi- och NFT-möjligheter till innehållsskapare och fans
TimeCoin planerar att skapa en NFT-marknadsplats där VTubers och andra skapare kan handla NFT-objekt.

TimeCoin VD, Masato Kakamu, förklarade i en nyligen AMA: ”Vi vill skapa en plats där professionella spelare, skapare och fans enkelt kan tjäna pengar vilket också hjälper dem att bättre samarbeta med sina fans. För att utöka eSportStars-tjänsten vill vi också erbjuda esports-spel. Vi erbjuder eSports mining för eSportStars-deltagare för att tjäna TimeCoin. Ju fler TimeCoin-deltagare äger, desto bättre service kan de få. ”

TimeCoin kan erbjuda ett innovativt DeFi-system som kallas Creator Sponsor Staking (CSS) tillsammans med NFT-marknaden. Fans kan öka sitt TimeCoin-innehav med 12% efter 6 månaders satsning och 24% efter 12 månaders satsning. Den ökade delen kommer att delas 50/50 mellan fansen och skaparna. I utbyte mot sponsring kommer skaparna att tillhandahålla medlemskap med exklusiva tjänster, NFT digitala artiklar, tjänster och rabattkuponger.

TimeCoin (TMCN) erbjuder nya DeFi- och NFT-möjligheter till innehållsskapare och fans

För att finansiera denna utveckling har beslutet fattats att lansera två speciella tokenförsäljningar utanför marknaden. Den första försäljningen pågår till den 30 april 2021, och den andra kommer att lanseras den 1 maj 2021 och pågå till den 31 maj 2021.

För att lära dig mer om projektet besök webbplatsen och följ utvecklingen på Telegram.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link