Tidigare LSE-chef säger att Crypto kan hjälpa London att blomstra efter Brexit

Tidigare LSE-chef säger att Crypto kan hjälpa London att blomstra efter Brexit

Köpa Bitcoins
februari 25, 2021 by Bitcoinera
10
Tidigare stabschef i London (LSE), Xavier Rolet, hävdar att för att London ska kunna återta sin position som företagsledare, måste den omfamna de två trenderna som sträcker sig över de globala marknaderna: kryptovalutor och specialförvärvsföretag (SPAC). Medförfattare till forskningschef Clive Black och Shore Capital och senior politisk rådgivare Matthew Elliot betonade Bloomberg-rapporten vikten av krypto
bic_UK_promotion_crypto.jpg.optimal.jpgTidigare stabschef i London (LSE), Xavier Rolet, hävdar att för att London ska kunna återta sin position som företagsledare, måste den omfamna de två trenderna som sträcker sig över de globala marknaderna: kryptovalutor och specialförvärvsföretag (SPAC).

Medförfattare till forskningschef Clive Black och Shore Capital och senior politisk rådgivare Matthew Elliot betonade Bloomberg-rapporten vikten av krypto i en snabbt skiftande ekonomi.

Det krävde resurserna från alla “relevanta brittiska myndigheter” för att korrekt förstå och använda krypto. Det noterade de betydande regleringsändringar som krävs för att London och i slutändan Storbritannien ska vara i en position som anses vara en ansedd och säker finansmarknad.

Enligt rapporten skulle det att ge investerare frihet att arbeta med kryptovalutor som Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) ge ett snabbt sätt för Storbritannien att återfå sin ekonomiska ställning i en värld efter Brexit-världen.

Även om dessa påståenden är medförfattarnas åsikter baseras de på fakta och data, med hänvisning till framgången för SPAC i USA där reglerna är mindre stränga. Storbritanniens regler har dock hindrat investerare från att engagera sig med samma entusiasm som de på Wall Street.

Experter omfamnar Crypto

Det är inte första gången de senaste månaderna som en finansiell expert citerar fördelarna med att omfatta kryptovalutor för Storbritannien. I ett nyligen genomfört yttrande gjorde David W. McMillian, en professor i finans vid University of Sterling ett liknande påstående.

Han hävdade att det att vara fri från EU skulle kunna göra det möjligt för Storbritannien att ge större förmånlighet för landets investerare och låta dem engagera sig mer fritt med kryptovalutor. Han hävdar att omformning av regler på detta sätt skulle vara mer fördelaktigt för den brittiska ekonomin än ytterligare avregleringsåtgärder.

De reglerande kontroller som Rolet anser vara nödvändiga för Storbritannien speglar noggrant de USA och Kina. Att vidta sådana åtgärder och omfamna krypto kan potentiellt bidra till att stärka Storbritanniens nationella ekonomi på kort sikt.

Dessutom kan det vara klokt att undvika ytterligare avregleringsåtgärder för Förenade kungarikets ledare, eftersom det ytterligare kan påverka relationerna inom EU.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link