Tidigare anställda från stora sydkoreanska företag avslutar sina jobb efter att ha satsat miljoner på kryptovinster – Finance Bitcoin News

Tidigare anställda från stora sydkoreanska företag avslutar sina jobb efter att ha satsat miljoner på kryptovinster – Finance Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 24, 2021 by Bitcoinera
5
Sydkoreas kryptosfär har bevittnat en flyktig miljö när det gäller regleringsåtgärder, eftersom bitcoinpriser och andra altcoins också har vilda drag. Ett sådant scenario har inte hindrat landets medelklass att dra nytta av kryptomarknaden, inte ens med mycket framgångsrika historier. En av de intervjuade riskerade sina livräddningar i Cryptos Enligt en rapport som publicerades av TV-nätverket
former-employees-from-major-south-korean-companies-quit-from-their-jobs-after-pocketing-millionaire-profits-in-crypto.jpeg


Sydkoreas kryptosfär har bevittnat en flyktig miljö när det gäller regleringsåtgärder, eftersom bitcoinpriser och andra altcoins också har vilda drag. Ett sådant scenario har inte hindrat landets medelklass att dra nytta av kryptomarknaden, inte ens med mycket framgångsrika historier.

En av de intervjuade riskerade sina livräddningar i Cryptos

Enligt en rapport som publicerades av TV-nätverket JTBC hävdade anställda från större företag som Shinhan Card, Samsung och LG Electronics att de samlade tillräckligt med vinster för att sluta jobbet.

Vittnesmål som presenteras i videorapporten visar att individerna lyckades samla in kryptos för miljoner dollar.

En av dem, en före detta Shinhan Card-arbetare, berättade för JTBC att han lyckades vinna nästan 3 miljarder won (2,7 miljoner dollar) men klargjorde att han tog en högriskåtgärd genom att uppnå sådana förvånande vinster.

I själva verket investerade han sina livssparande och några lån på kryptotransaktioner, och efter att han tjänat miljonärbeloppet i vinst slutade han sin jobbroll på Shinhan Card förra månaden. Intressant blev han en heltid Youtuber för att presentera sin framgång på kryptoinvesteringar.

Tidigare Samsung-anställd tjänade cirka 36 miljoner dollar i vinst

Men hans berättelse är långt ifrån den mest framgångsrika i rapporten.

En annan av de tidigare arbetarna som intervjuades av JTBC, som var en del av personalen på Samsung, hävdade att de hade tjänat cirka 40 miljarder won (36 miljoner dollar) i vinst efter att ha investerat bara 50 miljoner vann (44670 dollar) i kryptovalutor.

Som en anteckning avslöjade ingen av ovanstående intervjuade vilka kryptor de investerade sina pengar i.

En arbetare från finansdistriktet Yeoido – som inte avslöjade företagets namn – tvekade dock att investera i bitcoin (BTC) när hon berättade för JTBC att många människor investerade i krypto. Hon påstod sig ha känt sig ”orolig” för en sådan typ av investering.

Bitcoin.com News rapporterade nyligen att Sydkoreas kryptomarknad fortsätter att växa över hela linjen, eftersom en studie avslöjades att inhemska kryptoinvesterare genomförde cirka 7 miljarder dollar per dag under perioden 1 januari till 25 februari 2021.

Vad tycker du om den här rapporten om den sydkoreanska medelklassen som gör förvånande vinster från kryptos? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller rekommendation av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link