The Magnificent Seven: CAKE, RVN, GNT, XVS, BNB, DASH, TFUEL

The Magnificent Seven: CAKE, RVN, GNT, XVS, BNB, DASH, TFUEL

Köpa Bitcoins
februari 20, 2021 by Bitcoinera
14
Februari har varit hausseartad för majoriteten av kryptovalutamarknaden, med många mynt som når nya höga priser. I den här artikeln tittar vi på de sju mynt som har ökat mest under de senaste sju dagarna (12 – 19 februari). Dom är: PancakeSwap (CAKE) – 173% Ravencoin (RVN) – 154% Golem (GNT) – 144% Venus (XVS)
BIC_magnificent-seven-02.jpg.optimal.jpg


Februari har varit hausseartad för majoriteten av kryptovalutamarknaden, med många mynt som når nya höga priser.

I den här artikeln tittar vi på de sju mynt som har ökat mest under de senaste sju dagarna (12 – 19 februari).

Dom är:

  1. PancakeSwap (CAKE) – 173%
  2. Ravencoin (RVN) – 154%
  3. Golem (GNT) – 144%
  4. Venus (XVS) – 133%
  5. Binance Coin (BNB) – 112%
  6. Dash (DASH) – 94%
  7. Theta Bränsle (TFUEL) – 98%

1. PancakeSwap (CAKE)

CAKE har ökat snabbt sedan den 11 januari, då den handlades till ett lågt värde av 0,44 dollar. Sedan dess har CAKE ökat med 4580% och nådde ett historiskt högt pris på $ 21,45 den 19 februari.

Medan den stokastiska oscillatorn har gjort ett baisseartat kors ökar fortfarande RSI och MACD, vilket tyder på att trenden är hausse. Men den dagliga RSI har överköpt i 32 dagar. Således är den nuvarande uppåtgående rörelsen mycket förlängd.

Dessutom har CAKE precis flyttat sig över $ 18,75-området, ett möjligt mål för toppen av rörelsen uppåt. Medan CAKE kunde möta nästa mål på $ 26,83, verkar det som om den uppåtgående trenden närmar sig slutet, och CAKE kommer snart att börja korrigera.

Den 18 februari, CAKE noterades på Gate.io, och det är möjligt att detta hade en positiv effekt på rallyet.

CAKE-diagram av TradingView

2. Ravencoin (RVN)

RVN har haft en betydande uppåtgående trend sedan 28 januari. Det har ökat med 800% på bara 18 dagar. Den 18 februari nådde RVN ett högt pris på hela $ 0.135.

RVN har rört sig i en accelererad takt sedan de bröt ut från $ 0,075-området, som tidigare fungerade som en rekordhög nivå.

När du använder en extern retracement vid den senaste nedåtgående rörelsen har RVN just nått $ 0,14-området, vilket är en möjlig nivå för toppen.

Även om de tekniska indikatorerna fortfarande är hausse, är flytten nästan vertikal. Med tanke på att RVN har nått ett potentiellt reverseringsområde, skulle det vara meningsfullt för åtminstone en kortvarig korrigering innan den återupptar sin uppåtgående fart.

RVN-diagram av TradingView

3. Golem (GLM)

GLM ökade avsevärt den här veckan och steg från ett lägsta värde på 0,198 dollar till det högsta på 0,63 dollar. Ökningen tog också GLM över $ 0,33-motståndsområdet, som tidigare hade varit på plats sedan juni 2018.

Emellertid avvisades GLM av 0.618 Fib retracement av den tidigare nedåtgående rörelsen till $ 0,58. Avvisningen tog GLM till 0,46 dollar, där det för närvarande handlas.

Trots avslaget är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse, vilket tyder på att trenden också är hausse. GLM går för närvarande tillbaka mot supportområdet på $ 0,33 innan det potentiellt gör sig redo för ytterligare ett uppåtgående drag.

Men GLM är avnoteras av Omgfin börs idag (19 februari), vilket kan ha en negativ effekt på priset på myntet.

GLM-diagram av TradingView

4. Venus (XVS)

Från och med den 20 januari ökade XVS med massiva 2 673% och valvade till topp 80 baserat på börsvärde. Den 19 februari nådde XVS ett heltidspris på 102,94 dollar innan det sjönk något.

XVS har redan nått ett potentiellt mål för toppen av den uppåtgående rörelsen, som är $ 106. Dessutom har RSI bildat betydande baisseartad avvikelse, ett potentiellt tecken på en topp.

Om XVS skulle fortsätta öka skulle det näst mest troliga området för toppen vara $ 151.

XVS-diagram av TradingView

5. Binance Coin (BNB)

Under de senaste fyra dagarna har BNB ökat med massiva 200% och nått ett heltidspris på 348 $ under processen. Bara den 19 februari ökade BNB med 60%.

Även om tekniska indikatorer ännu inte visar någon tydlig svaghet, har RSI varit överköpt i hela 19 dagar, den högsta perioden i BNB: s prishistoria.

Dessutom verkar BNB befinna sig i den femte och sista vågen med en hausseartad impuls och har redan nått det potentiella målet för toppen av farten.

BNB kan fortsätta att öka med en parabolisk takt, men det är mer troligt att det kommer att korrigeras strax innan det eventuellt återupptar sin uppåtgående trend.

BNB-diagram av TradingView

6. Dash (DASH)

DASH har ökat avsevärt under de senaste två veckorna och bryter ut från $ 175 motståndsområdet. Tidigare hade detta område hållits i ungefär två år.

Tekniska indikatorer på den veckovisa tidsramen är hausse och visar inga tecken på svaghet ännu.

Om DASH fortsätter att rally skulle nästa närmaste motståndsområde vara $ 642, 0,382 fib retracement av det nedåtgående steget som mäter sig från det höga priset.

DASH-diagram av TradingView

7. Theta Fuel (TFUEL)

TFUEL har gått sönder i februari och ökat med nästan 300% sedan början av månaden. Bara den 19 februari nådde TFUEL ett heltidspris på 0,106 dollar, efter att ha ökat med 75% på dagen.

Trots ett förlängt rally finns det inga tecken på svaghet i tekniska indikatorer. Den nuvarande ökningen verkar dock inte hållbar. Det är alltså sannolikt en korrigering, åtminstone på kort sikt.

Dessutom har TFUEL redan flyttat sig över 2.61 och 3.61 externa fib retracement nivåer, vilket lämnar ett potentiellt slutmål vid 4.61 retracement area: 0.117 $.

Den 10 februari var TFUEL noterad på BitMart-börsen, ett tillkännagivande som kunde ha påverkat priset positivt.

TFUEL-diagram av TradingView

Var noga med att kolla in BeInCryptos artikel The Hateful Eight där vi täcker de största förlorarna under den senaste veckan.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link