Thailändska myndigheter inriktar sig på japanska kryptoinnehavare för att öka turismen – Emerging Markets Bitcoin News

Thailändska myndigheter inriktar sig på japanska kryptoinnehavare för att öka turismen – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 23, 2021 by Bitcoinera
1
Thailand verkar vara intresserad av att fånga japanska kryptoinnehavares uppmärksamhet via turism. Landet vill upprätta en kryptovänlig turistpunkt och det första riktade landet är den stigande solens nation. Programmet syftar till att lägga till nya segment med “höga utgifter” Per Bangkok Post försöker Thailands turistmyndighet (TAT) sätta nationen som den första som välkomnar kryptoinnehavare genom
thailand-authorities-are-targeting-japanese-crypto-holders-to-boost-tourism.jpg


Thailand verkar vara intresserad av att fånga japanska kryptoinnehavares uppmärksamhet via turism. Landet vill upprätta en kryptovänlig turistpunkt och det första riktade landet är den stigande solens nation.

Programmet syftar till att lägga till nya segment med “höga utgifter”

Per Bangkok Post försöker Thailands turistmyndighet (TAT) sätta nationen som den första som välkomnar kryptoinnehavare genom att rikta sig mot japanska turister i ett tidigt skede.

Manövern ges i samband med den pandemi som drabbade thailändsk turism hårt. Programmet ser fram emot att betona segment med “höga utgifter”.

Efter att ha haft diskussioner med Technology Promotion Association (Thailand-Japan) bestämde TAT att ett sådant mål skulle vara japanska kryptotillgångshållare.

De stödde sina uttalanden genom att förlita sig på prestanda i kryptopriser under de senaste åren. Som sådan uppmuntrar bull-run också TAT att studera möjligheten att implementera digital valuta vid turismhotspots i hela Thailand.

Yuthasak Supasorn, TAT: s guvernör, berömde kryptovalutamarknaden och dess kompatibilitet med Thailands förväntningar att stärka turismen under en post-pandemi-era:

Om vi ​​kan förbereda landet för kryptovalutamarknaden kommer det att bidra till att locka fler möjligheter från högutgifterna turister, särskilt de unga och rika generationerna.

Även Elon Musk kan vara “intresserad” av att besöka Thailand, säger officiellt

Genom att citera Dalia Research-siffror säger Bangkok Post att 11% av de japanska egna kryptovalutorna är högre än det globala genomsnittet på 7%. Sådana siffror uppmuntras på något sätt av turistmyndigheterna att rikta Japan i första hand.

Supasorn antydde också om möjligheten att Teslas VD Elon Musk till och med skulle “vara intresserad av att besöka Thailand” efter att ha startat programmet.

I år bestämde sig regeringen för att upprätta ett utländskt ankomstmål till 8 miljoner turister, ned från 10 miljoner. Ändå förväntar sig TAT att lansera en massiv försäljningskampanj efter april för att locka turister under tredje kvartalet 2021.

Vad tycker du om att genomföra en kryptorelaterad strategi för att locka kryptoinnehavarnas turister till Thailand? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link