Tezos tillkännager större uppgradering för att förbättra nätverksfunktionaliteten – Altcoins Bitcoin News

Tezos tillkännager större uppgradering för att förbättra nätverksfunktionaliteten – Altcoins Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 19, 2021 by Bitcoinera
13
Open-source-plattformen Tezos har just tillkännagett Edo, den femte och mest ambitiösa uppgraderingen av sin blockchain hittills. Denna uppgradering kommer att lägga till Sapling-protokollet, biljetter och en ny antagningsperiod för att stödja framtida uppgraderingar som förbättrar nätverksfunktionaliteten. Plantor, biljetter och en ny antagningsperiod kommer att stärka framtida uppgraderingar Tezos har ökat utvecklingsverksamheten efter den växande hype
tezos.png


Open-source-plattformen Tezos har just tillkännagett Edo, den femte och mest ambitiösa uppgraderingen av sin blockchain hittills. Denna uppgradering kommer att lägga till Sapling-protokollet, biljetter och en ny antagningsperiod för att stödja framtida uppgraderingar som förbättrar nätverksfunktionaliteten.

Plantor, biljetter och en ny antagningsperiod kommer att stärka framtida uppgraderingar

Tezos har ökat utvecklingsverksamheten efter den växande hype runt sin ursprungliga token XTZ, som har stigit nästan 120% från och med nu i skrivande stund. Den senaste uppdateringen, Delphi, släpptes för tre månader sedan och minskade bensinkostnaderna med 75%.

Tezos säger att dess nya Sapling-protokoll kommer att göra det möjligt för utvecklare att driva “nya typer av applikationer” genom att införliva “rösträtt eller stöd för tillgångstransaktioner med selektiva uppgifter.” Engångsbiljetter kommer att fungera som en “bekväm mekanism” för att låsa upp avtalsfunktioner, enligt Tezos. Förutom att förbättra utvecklarens effektivitet är biljetter utformade för att uppmuntra till mer “säkra och komponerbara kontrakt” och utfärda tokens.

Ny antagningsperiod för att underlätta övergång till nya protokoll

Den nya antagningsperioden är inställd på att ta itu med de vanliga utmaningarna som användare står inför i Tezos-nätverket under övergångsperioden för nya protokoll. Användare kan nu förvänta sig en period med fem cykler mellan godkännandet av uppgraderingar och antagandeprocessen (cirka två veckor). Detta signalerar en avvikelse från Tezos tidigare mekanism på fyra perioder till åtta cykler, där Tezos förklarar sitt engagemang för “sömlösa uppgraderingsövergångar för alla användare.”

Edo kommer att ta itu med mindre buggar, förbättra den totala prestandan och sänka gasförbrukningen än tidigare ekosystemuppgraderingar. Tezos framsteg fortsätter snabbt och projektet arbetar redan mot nästa milstolpe. I Edo-utgåvan uppgav Tezos att användare snart skulle kunna förutse nyheter om nästa stora uppdatering, Florens.

Vad tycker du om framtiden för XTZ-token? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Coincentral

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link