Tether överstiger 50 miljon dollar milstolpe

Tether överstiger 50 miljon dollar milstolpe

Köpa Bitcoins
april 26, 2021 by Bitcoinera
10
Efter att ha fördubblats från 18 miljarder dollar i början av året till 36 miljarder dollar i mars, har Tether (USDT) sitt marknadsvärde redan nått en ny milstolpe och översteg 50 miljarder dollar. Detta är också representativt för den totala tillväxten av stallmynt. Under de senaste 30 dagarna har stallfonder, inklusive Tether, stigit i värde
BIC_tether_usdt-01.jpg.optimal.jpg


Efter att ha fördubblats från 18 miljarder dollar i början av året till 36 miljarder dollar i mars, har Tether (USDT) sitt marknadsvärde redan nått en ny milstolpe och översteg 50 miljarder dollar.

Detta är också representativt för den totala tillväxten av stallmynt. Under de senaste 30 dagarna har stallfonder, inklusive Tether, stigit i värde med nästan 30%, från 61 miljarder till 78 miljarder dollar.

Tjärntillväxt på TRON

I ett annat tecken på Tether tillväxt har det nu överträffat Ethereum när det gäller leverans på TRON blockchain. USDT-distributionen på TRON är 26 miljarder dollar, medan den på Ethereum är 24,4 miljarder dollar.

TRC20 USDT vs ERC20 USDT | DAppTotal

Hela stablecoin-marknaden har exploderat i år. DAppTotal rapporterar ett totalt stablecoin-marknadsvärde på 78,5 miljarder dollar. Tether kontrollerar den största delen av denna marknad på knappt 66% följt av USD Coin (USDC) med 13,6 miljarder dollar (17,4%) och Binances BUSD på 7,1 miljarder dollar (9,05%).

Stablecoin marknadsvärde | DAppTotal

‘Ett underbart år hittills’

Enligt Tether: s CTO Paolo Ardoino är detta en ”otroligt viktig milstolpe. Han tillade: “Tethers framgång är en plan för en centralbanks digital valuta (CBDC) och ett framtida banksystem.”

Enligt en tweet från Ardoino är milstolpen på 50 miljarder dollar en av flera som Tether har uppnått i år.

“2021 har varit ett underbart år hittills!” säger tweeten. Ardoino fortsätter med att hänvisa till Tethers förlikning med New York State Attorney General.

Uppgörelsen följde på en undersökning av OAG som fann att iFinex, operatören av Bitfinex och Tether gjorde falska uttalanden om stödet till Tether-stablecoin och rörelsen av hundratals miljoner dollar mellan de två företagen. Enligt OAG överförde Tether den 2 november 2018 hundratals miljoner dollar från Tethers bankkonton till Bitfinex.

På grund av dessa frågor framhöll Ardoino också intyg som företaget har fått från externa revisorer. Tredjepartsgranskningar av Tether-utbudet har varit en viktig stridspunkt under ganska lång tid på grund av anklagelsen om marknadsmanipulation och bedrägeri.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link