Testa din kryptokunskap med BeInCryptos veckoquiz – 20 februari

Testa din kryptokunskap med BeInCryptos veckoquiz – 20 februari

Köpa Bitcoins
februari 20, 2021 by Bitcoinera
13
Ta BeInCryptos frågesport för att testa dina kunskaper om kryptoutrymmet och för att hålla koll på vad som är varmt just nu. Den senaste veckan har visat sig vara en ganska händelserik tid: ethereum (ETH) sköt till en ny rekordhög rekordhöjd innan den höjde sig över $ 2000 för första gången någonsin, Binance såg sin
bic_holding_bitcoin.jpg.optimal.jpg


Ta BeInCryptos frågesport för att testa dina kunskaper om kryptoutrymmet och för att hålla koll på vad som är varmt just nu.

Den senaste veckan har visat sig vara en ganska händelserik tid: ethereum (ETH) sköt till en ny rekordhög rekordhöjd innan den höjde sig över $ 2000 för första gången någonsin, Binance såg sin inhemska token BNB klättra på marknadsvärderingen och kända auktionshus sa att det kommer att acceptera ETH som betalning, bland många andra saker.

Är du säker på att du vet allt om vad som har hänt i branschen den här veckan? Ta BeInCryptos frågesport för att testa dina kunskaper om kryptoutrymmet och för att hålla koll på vad som är varmt just nu.

1. Bitcoin (BTC) satte en ny rekordhöjd den här veckan, vilket fick finans- och investeringsrådgivningsföretaget The Motley Fool att omvärdera sin bitcoinposition. Hur mycket meddelade företaget att det skulle köpa?

 1. 5 miljoner dollar
 2. 50 miljoner dollar
 3. 500 miljoner dollar

2. Marknadens nummer två kryptovaluta, ethereum (ETH), presterade också bra den här veckan och skickade sin marknadsmässiga dominans i höjden. Vad är ETH-marknadens dominans?

 1. 12%
 2. 13%
 3. 14%

3. Marknadens resultat fick återigen kommentarer från flera av världens rikaste människor. Vilken miljardär sa att han förblir bitcoinneutral den här veckan?

 1. Elon Musk
 2. Warren Buffet
 3. Bill Gates

4. Icke-svampbar symbolkonst gjorde också vågor i lyxvärlden. Vilket världsberömt auktionshus sa att det kommer att acceptera ETH som betalning för en digital konstauktion?

 1. Christie’s
 2. Sotheby’s
 3. Phillips

5. Tesla avslöjade ett BTC-köp på 1,5 miljarder dollar i början av månaden. Enligt forskning från The Block, vilket kryptovalutautbyte hjälpte till att underlätta köpet?

 1. Binance
 2. Coinbase
 3. Kraken

6. Ett annat företag som gjorde rubriker i december för sin entusiastiska BTC-hamstring var MicroStrategy. Företaget avslöjade nyligen att det planerar att samla in mycket mer för att fortsätta sin BTC-utgifter. Hur mycket planerar det att samla in?

 1. 300 miljoner dollar
 2. 600 miljoner dollar
 3. 900 miljoner dollar

7. Schweiz har alltid sett positivt på kryptovalutan och blockchain-utrymmet. Vilket schweiziskt kanton meddelade att dess invånare nu kan betala sina skatter i krypto?

 1. Zug
 2. Zürich
 3. Genève

8. Efter en rad kritik för sin hantering av GameStop-sagan “short-squeeze”, som kommer från både kryptovalutamiljön och den amerikanska kongressen, vilken mainstream-börs meddelade att den kommer att börja tillåta kryptovalutainbetalningar?

 1. Plus 500
 2. Handel 212
 3. Robin Hood

9. När kryptovalutamarknaden nådde nya höjder ser Binance sin inhemska token BNB klättra upp på marknaden. Enligt CoinGecko, vad är BNB: s nya plats på market cap-ligatabellerna?

 1. # 3
 2. # 4
 3. # 5

10. Binances plattform för decentraliserade börser (DEX) ser också en ökad popularitet eftersom Ethereum-baserade DEX lider av högre och högre avgifter. Vilken Binance-baserad DEX passerade nyligen Uniswap i handelsvolym?

 1. SushiSwap (SUSHI)
 2. PancakeSwap (CAKE)
 3. Binance DEX

Klicka här för svaren

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link