Tesla såld för Bitcoin för miljoner, resultatrapport för första kvartalet 2021 avslöjad

Tesla såld för Bitcoin för miljoner, resultatrapport för första kvartalet 2021 avslöjad

Köpa Bitcoins
april 27, 2021 by Bitcoinera
6
Elföretaget Tesla Inc har nyligen offentliggjort sina resultat i en uppdateringsrapport för första kvartalet 2021. Enligt rapporten sålde företaget en del av sina Bitcoin-innehav för 272 miljoner dollar i intäkter. De sålda innehaven var från samma sats av tokens som köpts för 1,5 miljarder dollar tillbaka i februari, vilket innebär att det för närvarande finns
tesla-sold-for-bitcoin-for-millions-earnings-report-for-q1-2021-revealed.png


Elföretaget Tesla Inc har nyligen offentliggjort sina resultat i en uppdateringsrapport för första kvartalet 2021. Enligt rapporten sålde företaget en del av sina Bitcoin-innehav för 272 miljoner dollar i intäkter.

De sålda innehaven var från samma sats av tokens som köpts för 1,5 miljarder dollar tillbaka i februari, vilket innebär att det för närvarande finns mer än 1,3 miljarder dollar i Bitcoin kvar i företagets besittning efter försäljningen.

Rapporten listade “Intäkter från försäljning av digitala tillgångar” med 272 miljoner dollar i intäkter för försäljning av Bitcoin i avsnittet “Uttalande om kassaflöden”.

Rapporten uppgav också att kontanter har minskat till 17,1 miljarder dollar under första kvartalet, på grund av att en del av 1,2 miljarder dollar i utgifter används för att köpa Bitcoin.

I februari sköt Bitcoin-priset upp till $ 43730 – en rekordhög nivå då – så snart Tesla-grundaren Elon Musk avslöjade att företaget har förvärvat $ 1,5 miljarder dollar i Bitcoin.

Source link