Tekniska problem för Bitcoin – SuperCryptoNews

Tekniska problem för Bitcoin – SuperCryptoNews

Köpa Bitcoins
april 23, 2021 by Bitcoinera
6
Bitcoin kämpar för att skaka sin helgöverlämnande och tekniker (handlare som studerar diagram för att gudomliga framtida priser) föreslår att mer svaghet kan förväntas för Bitcoin hodlers. I en anteckning som skickades till investerare på onsdag noterade Tallbacken Capital Advisors VD Michael Purves att Bitcoins senaste toppar inte bekräftades av dess relativa styrkaindex och att
bitcoin-protest.png


Bitcoin kämpar för att skaka sin helgöverlämnande och tekniker (handlare som studerar diagram för att gudomliga framtida priser) föreslår att mer svaghet kan förväntas för Bitcoin hodlers.

I en anteckning som skickades till investerare på onsdag noterade Tallbacken Capital Advisors VD Michael Purves att Bitcoins senaste toppar inte bekräftades av dess relativa styrkaindex och att dess uppåtgående fart bleknade.

Enligt Purves,

“Rent tekniskt sett ser det hausseartade fallet mycket utmanat här på kort sikt.”

Mer betydelsefullt indikerar dock Purves, som aldrig har vägt in Bitcoin före onsdagens anteckning, att kryptovalutor nu har blivit för stora för Wall Street att ignorera.

Eftersom fler företag tillåter sina kunder (hög nettoförmögenhet) att ägna sig åt digitala tillgångar och mer institutionella pengar är knutna till dess resultat, lånar tidigare motvilliga kartister ut sin expertis till en växande skörd av kryptovaluta-analys.

Avgörande för mer uppåtriktad för Bitcoin är behovet av att bryta tillbaka över 60 000 US $ och snart.

JPMorgan Chase (+ 0,85%) strateger noterade att de senaste gångerna de bevittnat en sådan negativ prisåtgärd i Bitcoin, återvände köpare i tid för att förhindra djupare nedgångar, men nuvarande flöden till Bitcoin-fonder den här gången verkar vara svaga och momentumförfall verkar vara mer avancerad.

Medan Bitcoin fortfarande är nästan 90% hittills, har noteringen av den amerikanska kryptovalutan Exchange Coinbase Global (-2,97%) inte haft den avsedda effekten att rally Bitcoin högre.

Om inget annat har Coinbase Global kämpat av blocken och Bitcoins senaste prissvaghet matar också in i den nedåtgående trenden för aktien.

Coinbase Global har ett bra pris på noteringspriset på 380 US $, och till och med under det sista handelspriset före notering på 350 US $ och stängde på 308,95 US $ på onsdagen.

Och det finns oro för att Coinbase Global också kan vara övervärderat, med dess börsvärde som innebär att det är värt mer än Nasdaq (-0,23%) och Intercontinental Exchange (-0,19%), ägare till New York Stock Exchange.

Men att satsa mot Bitcoin är en knepig affär som även Purves medger liknar att läsa teblad,

”Även om uppåtgående momentum tydligt ser utmanade här, är det otvetydigt hur mycket nackdelrisk som finns kvar. Det är helt möjligt att Bitcoin helt enkelt kan konsolideras inom ett intervall under en tid. ”

Och den övergripande aptiten för kryptokurvor är fortfarande robust, även om Bitcoins förmögenhet kan ha avtagit, med världens näst största kryptovaluta Ether, vilket visar anmärkningsvärd motståndskraft inför Bitcoins bild och en mängd andra kryptokurvor som behåller sitt värde.

Vad vi kan bevittna är en rotation av Bitcoin och mer spekulativ utforskning av kryptos nästa stora sak.

Source link