Tarek Aljneidi lämnar Crypto Exchange EXMO för att starta AZ-intelligens

Tarek Aljneidi lämnar Crypto Exchange EXMO för att starta AZ-intelligens

Bitcoin Värde
februari 19, 2021 by Bitcoinera
8
Tarek Aljneidi har skiljt sig från den brittiska registrerade Bitcoin-börsen EXMO efter en kort stund som sin marknadschef. Den åttaåriga valutaspecialisten, som mest tillbringade sin karriär på Mellanösternmarknaderna, lämnar sin nuvarande position för att starta en ny konsultverksamhet. Tarek hade varit ansvarig för att skala EXMO UK: s verksamhet i Europa och fick också i
1517062575977.jpeg


Tarek Aljneidi har skiljt sig från den brittiska registrerade Bitcoin-börsen EXMO efter en kort stund som sin marknadschef. Den åttaåriga valutaspecialisten, som mest tillbringade sin karriär på Mellanösternmarknaderna, lämnar sin nuvarande position för att starta en ny konsultverksamhet.

Tarek hade varit ansvarig för att skala EXMO UK: s verksamhet i Europa och fick också i uppdrag att växa verksamheten över MENA-regionen i en tid av snabb förändring för kryptovalutaindustrin.

Tarek Aljneidi
Tarek Aljneidi

Aljneidi gick med i den licensierade kryptolokalen från FX-industrin. Hans utnämning på EXMO UK var vettigt eftersom han ger nästan ett decennium av erfarenhet och strategisk insikt, särskilt när det gäller traditionella tillgångsslag och handel. Detta inkluderade ledande roller inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling med olika företag inom finanssektorn.

Senast var Tarek chef för prestationsmarknadsföring för ThinkMarkets. Under de senaste två åren täckte hans ansvar mäklarens produkter över FX, aktier, kryptovalutor och CFD.

Föreslagna artiklar

Trender och framtiden för Bitcoin 2020 Gå till artikeln >>

Före sin tid på ThinkMarkets tillbringade Aljneidi nästan två år som digital marknadsföringschef på Londons baserade valutaföretag Investoo Group.

Tarek arbetade också som senior relationschef på Admiral Markets Group. Han flyttade till ThinkMarkets när företaget förvärvade Admiral Markets kontor i Dubai 2015 för att serva regionen Mellanöstern. Han hade en liknande roll med Hantec Markets tidigare i sin karriär, som går tillbaka till 2012.

Tarek går live med AZ Intelligence, ett privatägt företag med huvudkontor i Dubai, som har varit på gång de senaste månaderna. Det nya satsningen driver flera online-finans- och detaljhandelsinvesteringswebbplatser som ger recensioner och guider om olika börser, mäklare och andra online-handelsplattformar.

”Vi tror att vi gjorde detta steg vid rätt tidpunkt. Med att investeringar i detaljhandeln blir mer populära medan investerare kämpar för att hitta rätt leverantörer. Vi hoppas kunna eliminera denna klyfta genom att köra informativa plattformar med lösningar för varje investerare i detaljhandeln, berättade Aljneidi för Finance Magnates.

Source link