Talskribent för USA: s tidigare president George Bush säger BTC Rally Driven av ‘historiskt låga räntor’ – Economics Bitcoin News

Talskribent för USA: s tidigare president George Bush säger BTC Rally Driven av ‘historiskt låga räntor’ – Economics Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 23, 2021 by Bitcoinera
3
En talförfattare för den tidigare amerikanska presidenten George W. Bush och en bitcoinkritiker, David Frum, har hävdat att de låga räntorna driver på kryptotillgångens rally. Frum föreslår att kryptotillgången kan uppleva en “snabb och djup priskrasch” om och när räntorna börjar stiga. Institutionellt intresse för BTC I kommentarer gjort via Twitter, Frum, som återupplivar BTC-gruvans
yyhhup.jpg


En talförfattare för den tidigare amerikanska presidenten George W. Bush och en bitcoinkritiker, David Frum, har hävdat att de låga räntorna driver på kryptotillgångens rally. Frum föreslår att kryptotillgången kan uppleva en “snabb och djup priskrasch” om och när räntorna börjar stiga.

Institutionellt intresse för BTC

I kommentarer gjort via Twitter, Frum, som återupplivar BTC-gruvans ineffektivitetsanspråk, attackerar också kryptotillgångens butik av värdepropositionen. Han säger att av “alla pro-bitcoin-argument är det värsta butiken mot inflation.”

Talskribent för USA: s tidigare president George Bush säger BTC-rallydriven av

Trots denna kritik fortsätter kryptotillgången fortfarande att få stöd från institutionella investerare och stora företag. Till exempel avslöjade den elektriska biltillverkaren Tesla, som nyligen ändrade sin investeringspolicy, att den hade köpt BTC till ett värde av 1,5 miljarder dollar.

Dessutom, enligt bitcointreasuries.org, webbplatsen som spårar företag eller institutioner som har exponering för BTC, innehas över 1,3 miljoner mynt eller 6% av det totala cirkulerande utbudet av stora företag.

Det verkliga värdet av BTC

Under tiden har Frums kommentarer om bitcoin utlöst en debatt på Twitter om kryptotillgångens verkliga värdeproposition. Till exempel, i sitt svar på anmärkningarna, påminner Alex Gladstein, chefschef för Human Rights Foundation (HRF), den tidigare talförfattaren om BTC: s konsekvenser för de mänskliga rättigheterna. Gladstein, som nyligen godkände kryptotillgången, sa:

Endast 13% av människorna lever under en liberal demokrati med en reservvaluta. De andra 7 miljarder + lever under auktoritärism eller en svag valuta. Bitcoin är ett kraftfullt verktyg för dem.

En annan användare som heter Obegränsad Nic Carter delar också med Frum det andra troliga resultatet av stigande räntor. Användaren förklarar att “om räntorna stiger kommer företagssektorn och regeringen att vara insolventa.” Carter frågar sedan: “Vad tror du är mer troligt – vi går i konkurs på allt, eller skriver vi ut?”

Under tiden sa andra Twitter-användare som Lepton939 att de var överens med påståendet att BTC ger “immunitet mot inflation.” Ändå uttrycker den här användaren oro över kryptotillgångens volatilitet och säger:

”Eftersom priset fluktuerar så vilt är jag rädd för att hålla det. Men jag antar att dess verkliga värde är omfattningen av olagliga transaktioner.

Talskribent för USA: s tidigare president George Bush säger BTC-rallydriven av

Ändå berömmer andra användare som Jeffrey Smith Frum för att ha gjort dessa kommentarer om bitcoin. I hans tweet, Säger Smith:

Exakt. Noll inneboende värde (som är relaterat till din ränteobservation); 100% spekulativt värde (= större idiotteori); & miljöröra till min. Vad finns det att inte gilla?

Medan Smith föreslår att “guld är mycket likt” är han dock snabb att förklara att till skillnad från BTC kan ädelmetallen användas för smycken. Han avslutar sedan med att säga: “Det finns inga Bitcoin-smycken så vitt jag vet.”

Håller du med Frums påstående att BTC-värdet kommer att krascha när räntorna börjar stiga? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link