Sydkoreanska PC-spelrum förlitar sig på att Crypto Mining ska tjäna pengar under Coronavirus-pandemin – Mining Bitcoin News

Sydkoreanska PC-spelrum förlitar sig på att Crypto Mining ska tjäna pengar under Coronavirus-pandemin – Mining Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 25, 2021 by Bitcoinera
9
Coronaviruspandemin har drabbat flera underhållningsrutiner över hela världen betydligt, och Sydkorea är inget undantag. PC-spelrum var tvungna att stängas av i landet, men deras ägare hittade ett sätt att tjäna pengar under låsning genom att delta i kryptogruva. En PC Bang-ägare gjorde mer än 3000 dollar i Ethereum på två veckor Enligt Chosun utnyttjar operatörer
south-korean-pc-gaming-rooms-operators-rely-on-crypto-mining-to-profit-during-the-coronavirus-pandemic.jpg


Coronaviruspandemin har drabbat flera underhållningsrutiner över hela världen betydligt, och Sydkorea är inget undantag. PC-spelrum var tvungna att stängas av i landet, men deras ägare hittade ett sätt att tjäna pengar under låsning genom att delta i kryptogruva.

En PC Bang-ägare gjorde mer än 3000 dollar i Ethereum på två veckor

Enligt Chosun utnyttjar operatörer av “PC bangs”, en vanlig term som används för PC-spelrummen i Sydkorea, sina datorer för att dra nytta av de pandemidrivna begränsningarna.

Faktum är att ägarna inte har vissa säkerheter för huruvida de kan öppna sina företag igen eller inte, och det är därför kryptogruva nu är ett alternativ att hantera just nu. Vissa PC bang-ägare i Seoul bryter eter (ETH) genom att förlita sig på högutrustade datorer med förstklassiga grafikkort.

En 34-årig man vid namn Kim uppgav att antalet kunder minskade avsevärt på grund av pandemin, och hans PC-bang kunde inte vara hållbar i en sådan situation. Han bryter nu ETH med nästan 36 datorer.

På bara två veckor hävdade Kim att han tjänade över 3,5 miljoner vann (3 153 dollar), givet i sammanhanget i årets kallaste månad på grund av vinterns topp. PC bang-operatören berömde de nuvarande väderförhållandena, eftersom han sparar värmekostnader genom att bryta kryptos samtidigt.

Gruvdrift kvarstår när PC-ägare väntar på att grönt ljus ska öppnas igen

I Sydkorea säger Chosun dessutom att ett PC-spelrums elservice inte debiteras för hemmabruk men med vanliga priser.

Men rapporten säger att kryptogruvsfeber över PC-smäll kanske inte håller för länge, eftersom grafikkortpriserna fortsätter att öka.

Några av operatörerna är dock säkra på den nuvarande kryptotjuren, eftersom det inte finns någon tidsfrist för att öppna dörrar för företag som deras. Nyligen uppgav premiärminister Chung Sye-kyun att även om vaccinationerna har gått långsammare, förväntar sig regeringen att uppnå flockimmunitet till hösten.

Vad tycker du om den här manövrer som gjorts av PC-spelrumsägarna? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link