Sydkoreanska härskande parten överväger att skjuta upp kryptoskatt i ett försök att återfå yngre röster – Reglering Bitcoin News

Sydkoreanska härskande parten överväger att skjuta upp kryptoskatt i ett försök att återfå yngre röster – Reglering Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 4, 2021 by Bitcoinera
3
Sydkoreanska politiska partier kämpar nu för att få yngre röster mitt i den tuffa hållningen bland högre regeringssfärer mot digitala valutor. Eftersom väljarna är besvikna över hur partier hanterar frågan har en av dem tagit ett steg framåt genom att prata om den kommande kryptoskatten. Demokratiska partiets förväntningar på kryptovalutor Enligt Dailian föreslog Sydkoreas demokratiska
south-korean-ruling-party-contemplates-to-postpone-crypto-tax-timing-in-a-bid-to-regain-younger-votes.jpeg


Sydkoreanska politiska partier kämpar nu för att få yngre röster mitt i den tuffa hållningen bland högre regeringssfärer mot digitala valutor. Eftersom väljarna är besvikna över hur partier hanterar frågan har en av dem tagit ett steg framåt genom att prata om den kommande kryptoskatten.

Demokratiska partiets förväntningar på kryptovalutor

Enligt Dailian föreslog Sydkoreas demokratiska partimedlemmar att förseningen av den kryptobeskattningspolicy som sattes i drift 2022 inte borde kasseras helt. Partiet, som är det härskande i landet, anser att en kryptoskatt är ”för tidig”.

Dessutom uttalade Koh Yong Jin, sekreteraren för det styrande partiet i Nationalförsamlingens strategi och finanskommitté, att de överväger sätt att skjuta upp tidpunkten för de nya finansiella reglerna för kryptovalutor. “Jag får höra om det är rätt att försena,” sa han.

Å andra sidan påpekade Jang Kyung-tae, chefen för Demokratiska partiets nationella ungdomskommitté, att “det viktiga är att virtuell valuta erkänns som en stege för ungdomars tillgångsbildning 2030.”

I slutet av april ilskade både Sydkoreas finansminister och vice premiärminister återigen inhemska handlare och insisterade på att kryptovalutor inte är “monetära eller finansiella tillgångar.”

I Sydkorea har yngre väljare vanligtvis varit för demokratiska partiet i stället för Folkets maktparti, som är den nuvarande politiska oppositionens styrka.

Maktpartiets lagstiftare har också anklagat demokraterna för att förråda ungdomar med sådan kryptopolitik. Nästa presidentval kommer att äga rum 2022.

Sydkoreanska människor i åldern 20-39 försöker aktivt ta bort FSC-chefen

Kommentarer kom direkt efter att Eun Sung-soo, chefen för Financial Services Commission (FSC), lade bränsle till elden, eftersom han hävdade att kryptovalutor inte hade något “inneboende värde” alls.

I själva verket, som Bitcoin.com News nyligen rapporterade, utlöste sådana uttalanden en massiv våg av online-framställningar i syfte att avlägsna den finansiella vakthundens chef.

Intressant och i linje med de yngre väljarna undertecknades två online-framställningar i regeringens webbplats främst för människor i åldern 20-39 år.

Tidigt i år utfärdade den sydkoreanska regeringen ett ändringsförslag för att införa en skatt på 20% på handeln med kryptovaluta från köp- och försäljningsaktiviteter, med början 2022. Regeln är dock endast tillämplig på kryptoinnehavare med en årlig inkomst på över 2,5 miljoner won ( 2300 dollar).

Vad tycker du om de politiska manövrer som görs av det sydkoreanska demokratiska partiet? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link