Sydafrikaner föll offer för bedragare som hävdar att Pula-mynt är Bitcoins

Sydafrikaner föll offer för bedragare som hävdar att Pula-mynt är Bitcoins

Köpa Bitcoins
maj 1, 2021 by Bitcoinera
4
Nyligen har en grupp sydafrikanska investerare bestämt sig för att tappa pengar för en bedragare efter att han övertalat dem att köpa och hålla pula-mynt och hävdar att Botswana-valutan är Bitcoin. I själva verket inträffade denna händelse tillbaka 2019 – tillbaka när bitcoin prissattes till 3500 dollar. Den här frågan avslöjades nyligen när en medlem
south-africans-fell-victim-to-scammer-claiming-pula-coins-are-bitcoins.png


Nyligen har en grupp sydafrikanska investerare bestämt sig för att tappa pengar för en bedragare efter att han övertalat dem att köpa och hålla pula-mynt och hävdar att Botswana-valutan är Bitcoin.

I själva verket inträffade denna händelse tillbaka 2019 – tillbaka när bitcoin prissattes till 3500 dollar. Den här frågan avslöjades nyligen när en medlem i gruppen känd som “Lizet” försökte ta ut pengar efter att ha förlorat sitt jobb.

Lizet sa:

”Jag tappade mitt jobb och bestämde mig för att sälja en bitcoin eftersom den hade fördubblats i pris (och det var då) jag fick reda på att jag hade köpt två 5 pula-mynt för 6 988 dollar och nu är den nigerianska mannen som lurade oss inte någonstans att hitta. ”

Lizet tillade att bedragaren, innan gruppen märkte att de länkades, förklarade att de är just nu hodl-ing tillgångarna och att människor kommer att klättra för att köpa mynt från dem när ”priset är rätt”. Dessa ord var övertygande nog för att få gruppen att vänta tålmodigt på dagen de blev miljonärer.

Myndigheterna har bekräftat att mynten – som påstås köpts för nästan 3449 dollar – faktiskt är Pula-mynt, med den information som lämnats in och graverats med bokstäverna “BTC”.

Det är mycket tillrådligt att vara försiktig med alla bli rik-snabbt-system. Gör din egen forskning och investera klokt. Läs detta för att bekanta dig med bedrägerier kring bitcoins.

Source link