StormGain lägger till Dogecoin (DOGE), Crypto Meme i full gång

StormGain lägger till Dogecoin (DOGE), Crypto Meme i full gång

Köpa Bitcoins
februari 17, 2021 by Bitcoinera
15
Den 15 februari lanserade den brittiska kryptovalutabörsen StormGain ett evigt kontrakt för Dogecoin (DOGE) med upp till 30x hävstångseffekt. Handelsplattformen beslutade att göra DOGE till evig futures Tether (USDT). Detta beror troligen på att denna typ av kontrakt inte kräver en aktiv säkring för att skydda marginalxponeringen. Det är också bra för dem som är
2.jpg.optimal.jpg


Den 15 februari lanserade den brittiska kryptovalutabörsen StormGain ett evigt kontrakt för Dogecoin (DOGE) med upp till 30x hävstångseffekt.

Handelsplattformen beslutade att göra DOGE till evig futures Tether (USDT). Detta beror troligen på att denna typ av kontrakt inte kräver en aktiv säkring för att skydda marginalxponeringen. Det är också bra för dem som är villiga att korta framtiden. Således kan det vara ett bättre val för privatinvesterare.

Medan StormGain-användare kan handla DOGE / USDT med maximalt 30x hävstångseffekt, växlar teamet tips att de kan öka lånebeloppet senare.

Dogederivat går till börser

StormGain är inte den första kryptobörsen som följer den banbrytande prestationen för dogecoin. Den 13 januari avslöjade kryptoderivatutbyte FTX att det hade lanserat DOGE-handel för både spot- och terminsmarknader. Plattformen erbjöd sig att handla DOGE eviga futures med upp till 101x hävstång.

Senare hoppade en annan börs BitMEX på derivatvagnen. Ett blogginlägg från 3 februari tillkännagav skapandet av en evig byte mot kryptos favoritskämtvaluta. Enligt teamet var det “oundvikligt” att lägga till DOGE / USDT till plattformen i efterhand:

“I takt med att intresset för Dogecoin fortsätter att öka, lanserar vi ett DOGEUSDT evigt bytesavtal med upp till 20x hävstångseffekt …”

Kombinerat med Elon Musks tillgivenhet påverkade dessa listor positivt myntets allmänna prestanda. Medan tillgången ökade med över 600% i januari på grund av gemensamma insatser från WallStreetBets subreddit, var denna siffra mer än dubbelt så hög i början av februari.

Vid tidpunkten för handeln handlar DOGE till drygt 0,05 dollar per mynt, enligt CoinGecko. Dess börsvärde växer stadigt till 7 miljarder dollar.

Från Joke Into the Mainstream

Nyligen har Dogecoin också sett några andra utvecklingar mot bakgrund av den ökända Reddit-mani. Sedan den 26 januari har projektet samarbetat med Ren och OpenDAO för att rulla ut en stablecoin byggd på DOGE. Nu är tillgången redan känd som DOGEO och kommer att använda dogecoin som säkerhet.

Ännu mer intressanta nyheter kom till vårdbranschen den 1 februari, när det börsnoterade företaget Kronos hävdade att det skulle acceptera DOGE som betalningsmetod.

Men efter det att tillkännagivandet gjordes förlorade det Shiba Inu-inspirerade myntet mer än hälften av sitt värde.

Tillsammans med de mest framstående influenserna i krypto vänder andra kändisar sina brinnande blick mot tillgången som började som rent kul. Förutom Elon Musk själv innehåller listan över Doge-förespråkare redan Snoop Dogg, Mia Khalifa, Gene Simmons och Kevin Jonas.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link