Steve Wozniaks EFFORCE (WOZX) listas nu på Bitcoin.com Exchange och öppnar plattform för allmänheten – Pressmeddelande Bitcoin News

Steve Wozniaks EFFORCE (WOZX) listas nu på Bitcoin.com Exchange och öppnar plattform för allmänheten – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 21, 2021 by Bitcoinera
5
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Bitcoin.com Exchange är stolta över att tillkännage noteringen av WOZX, som är tillgänglig för handel på 21 april 2021 klockan 10:00 UTC. WOZX skapades av EFFORCE-teamet, inklusive Apple-grundare Steve Wozniak, som energibesparingstoken som gör det möjligt för bidragsgivare till deras EFFORCE-plattform att dra nytta av de energibesparingar som genereras av effektivitetsprojekt över hela
efforce_for_bitcoin.jpg


PRESSMEDDELANDE. Bitcoin.com Exchange är stolta över att tillkännage noteringen av WOZX, som är tillgänglig för handel på 21 april 2021 klockan 10:00 UTC. WOZX skapades av EFFORCE-teamet, inklusive Apple-grundare Steve Wozniak, som energibesparingstoken som gör det möjligt för bidragsgivare till deras EFFORCE-plattform att dra nytta av de energibesparingar som genereras av effektivitetsprojekt över hela världen. WOZX kommer att börja handla med par ETH och USDT.

Samtidigt EFFEKT öppnar sin programvaruplattform för allmänheten efter avslutad betaversion och lansering av den nya EFFEKT Genesis Pool (https://app.efforce.io/).

I ett ständigt försök att överbrygga klyftan mellan detaljhandeln och energieffektivitet tillbringade EFFORCE-teamet de senaste månaderna med att utforma en produktkarta som hjälper till att skapa en ökande förståelse för ett ganska komplext ekosystem med flera parter.

Vad är EFFEKT?

Marknaden för energieffektivitet är ett komplext finansiellt system. Tack vare EFFORCE blir denna marknad lätt tillgänglig för alla för första gången. Kopplingen mellan finansieringspartnerna och de som behöver investeringar för att förbättra energieffektiviteten i deras strukturer möjliggörs av Energy Service Companies (ESCo).

Genom Energy Performance Contracts (EPC) kan dessa strukturerade företag generera avkastning på initiala bidrag: energieffektivitet innebär att besparingar i räkningar för mottagarna. EFFORCE-plattformen löser de tre huvudproblemen på energieffektivitetsmarknaden:

  • Svårigheten att sätta bidragsgivare och sparare i kontakt.
  • Storleken på det bidrag som krävs.
  • Typ av ekonomisk avkastning.

Genom EFFORCE symboliseras energibesparingar som finansieras av bidragsgivaren och används eller säljs till energiintensiva konsumenter, som därmed kan sluta betala sina räkningar. I slutändan är uppdraget bakom EFFORCE att det vill vara: Den första blockchain-plattformen som tillåter användare att delta och dra nytta av globala energieffektivitetsprojekt.

Genom att kommoditera energibesparingar har EFFORCE skapat en ny omsättbar tillgångsklass på råvarumarknaden.

Varför välja WOZX?

EFFORCE Token (WOZX) är ett verktygstecken som fungerar som certifikat för energisparande projektinitiering och samarbete mellan konsumenter och sparare med EFFORCE. EFFORCE-token (WOZX) fungerar som behörighetskvalificering för välsökta energibesparingsprojekt.

Till exempel: Bidragsgivare som vill delta i energibesparingsprojekt på plattformen kan behöva låsa 1 token för varje 1 USDT bidrag. Denna mekanism skulle ha potential att aktivera en enorm marknad med en viss låsningskravsgrad, såsom 1 EFFORCE-token: 10 USDT, vilket naturligtvis skulle variera från projekt till projekt beroende på marknadssituationen och projektgruppens beslut. Minst 1% av de totala energibesparingarna som uppnåtts för alla projekten kommer att delas ut till alla EFFORCE-tokeninnehavare. Procentandelen kan justeras enligt beslut genom EFFORCE-plattformens styrmekanism. EFFEKT Innehavare av token kan använda sina token som rättigheter och intressen såsom rösträtt för den allmänna styrningen, såsom förhållandet mellan omfördelning av energibesparingar etc. Token kan användas för att stimulera hela plattformens ekologi.

Schemat nedan visar EFFORCE-tokens roll och hur det kommer att påverka hela ekosystemet. Cirkulationen av token förbättras genom att plattformen används som ett viktigt verktyg för energieffektivitet.

Stark godkännande

Danska Chaudhry, VD för Bitcoin.com Exchange, delade sina åsikter om EFFORCE, och deras respektive utnyttjande symbol: ”Den senaste globala situationen har visat oss vikten av att arbeta tillsammans som en världsomspännande enhet för samhällets förbättring, och med den kommer ökat intresse för energieffektivitet, vilket har ökat snabbt de senaste åren. Eftersom EFFORCEs plattform har förmågan att ansluta bidragsgivare och konsumenter på ett sätt som inte sett tidigare i blockchain-utrymmet är det verkligen mycket värdefullt för branschen. ”

Chaudhry fortsätter med att säga; ”Vi är väldigt glada över att se hur EFFORCE kommer att fortsätta att stärka sin vision för framtiden, inte bara blockchain-rymden utan hela det globala energirummet. Med listan över EFFORCE-token (WOZX) gör vi lagets token mer tillgänglig för en bredare publik och stöder dess tillväxt effektivt. ”

Sergio Carloni, VD för EFFORCE: ”Vi har arbetat hårt med vår produkt och för att förverkliga vår vision, vi är hedrade att meddela att alla globalt nu kan använda EFFORCE och vi har valt att göra det med en viktig partner som Bitcoin.com. Kommoditisering av energibesparingar är ett nödvändigt steg för att möjliggöra skalning av energieffektivitet över hela världen och påskynda avkolning genom att minska energiförbrukningen. ”

Om Bitcoin.com Exchange

Bitcoin.com Exchange: s uppdrag är att ge människor från hela världen möjlighet att handla kryptovalutor med lätthet och förtroende, från första handlare till avancerade handelspersonal. Med hög likviditet, flerspråkigt support dygnet runt och dussintals handelspar, kompletterat med en hög säkerhetsnivå, erbjuder Bitcoin.com Exchange en attraktiv plattform för handel med valutor. Inom ett år sedan lanseringen har börsen i genomsnitt besöks av mer än 500 000 aktiva handlare per månad, och detta antal fortsätter att växa när du läser den här meningen.

Om EFFORCE

Co grundades av Steve Wozniak, EFFORCE är den första Blockchain-plattformen som gör att alla kan delta och dra nytta av globala energieffektivitetsprojekt. Genom att kommoditera energibesparingar har EFFORCE skapat en ny omsättbar tillgångsklass som underlättar skalning av investeringar i energieffektivitet och påskyndar övergången till en hållbar framtid. Med en marknad på 250 miljarder har effektivitetssektorn dubbelt så stor potential som investeringar i förnybar energi medan den fortfarande är i början, vilket möjliggör oändliga möjligheter. Kom med EFFORCE på efforce.io


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link