Solana (SOL) skjuter i höjden på Raydium Decentralized Exchange Launch

Solana (SOL) skjuter i höjden på Raydium Decentralized Exchange Launch

Köpa Bitcoins
februari 24, 2021 by Bitcoinera
10
Den Ethereum-rivaliserande Solana-blockchain samlar fart efter nya partnerskap och den nyligen lanserade Raydium-automatiserade marknadsföraren. Solana är en blockchain med hög kapacitet som fungerar som ett alternativ till Ethereum. Det är mer institutionellt orienterat och driver Serum, ett derivatutbyte för erfarna handlare, och hjärnbarnet till FTX-grundaren Sam Bankman-Fried (SBF). I en “ekosystemuppdatering” har teamet bakom Solana
BIC_SOL_break_out.jpg.optimal.jpg


Den Ethereum-rivaliserande Solana-blockchain samlar fart efter nya partnerskap och den nyligen lanserade Raydium-automatiserade marknadsföraren.

Solana är en blockchain med hög kapacitet som fungerar som ett alternativ till Ethereum. Det är mer institutionellt orienterat och driver Serum, ett derivatutbyte för erfarna handlare, och hjärnbarnet till FTX-grundaren Sam Bankman-Fried (SBF).

I en “ekosystemuppdatering” har teamet bakom Solana avslöjat vad som driver nätverket. Många av dessa har kommit från den senaste lanseringen av en höghastighets, låg avgift, automatiserad marknadsförare som heter Raydium.

Rapid Raydium avslöjad

Solana har lockat till sig några projekt och partners nyligen som The Graph. Serumbörsen har sett över en miljard dollar i volym sedan starten.

Men den senaste stora katalysatorn för nätverket är Raydium, som lanserades den 21 februari som ett Solana-driven decentraliserat utbyte. I en tråd som introducerar projektet den 22 februari förklarade SBF behovet av en annan automatiserad marknadsförare i en bransch där de verkar gro som svampar i ett fuktigt fält.

SBF erkände att med vanliga AMM: er finns det en nivå av komposibilitet eftersom de alla finns i lager 1 och fungerar något oberoende;

”Just nu om någon köper ETH / USDT på Sushi kan de inte heller få Uni-likviditet! Hela poängen med DeFi är att vi inte behöver ha 1000 helt orelaterade protokoll som inte kan dela någonting. LP-skivor kan inte dela orderflöde och tagare kan inte dela likviditet. ”

Han tillade att det finns efterfrågan på ett finansiellt instrument som tillsammans kan samla likviditet från olika källor. Detta skulle göra det möjligt för tagare att få tillgång till alla erbjudanden samtidigt, och kanske till och med ha en motor som kan matcha tillverkarna och tagarna.

Den nyligen lanserade plattformen verkar generera intresse redan eftersom ett nyligen förslag till SushiSwap-kodnamnet ‘Bonsai’ har försökt integrera DEX och ekosystem med Solana för att mildra höga avgifter på Ethereum-nätverket.

SOL och SRM Hit All-Time Highs

Drivkraften har drivit Solanas inhemska tokenpriser till ett högsta pris på 16,32 dollar under morgonen den 24 februari. Detta drag har lagt till 40% på veckan för SOL, medan de flesta andra kryptotillgångar fortfarande är på reträtt.

Den blockchain-plattformsbaserade token har ökat med hela 262% sedan februari öppet och är mer än 920% hittills.

Serums SRM-token har också presterat bra med en vinst på 60% på veckan för att nå sin egen topp på $ 7,44 före en liten tillbakadragning. De är båda bland dagens bästa kryptotillgångar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link