Simplex och Skrill breddar kryptovalutabekvämlighet genom att lansera nya Onramp-lösningar – Finance Bitcoin News

Simplex och Skrill breddar kryptovalutabekvämlighet genom att lansera nya Onramp-lösningar – Finance Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 26, 2021 by Bitcoinera
34
Eftersom entusiasmen för kryptovalutor monteras bland den starka efterfrågan från privatpersoner och institutionella investerare, bygger finansiella tjänsteleverantörer Simplex och Skrill mer inbrott i ekosystemet och fokuserar på att förbättra transaktionsförmågan och bekvämligheten. De digitala betaltjänsterna fortsätter att utvidga tillgängligheten till kryptovalutalandskapet genom att stödja direkta uttag av token och stöd för webbläsartillbehör. Utökade funktioner för
skrill-simplex.png


Eftersom entusiasmen för kryptovalutor monteras bland den starka efterfrågan från privatpersoner och institutionella investerare, bygger finansiella tjänsteleverantörer Simplex och Skrill mer inbrott i ekosystemet och fokuserar på att förbättra transaktionsförmågan och bekvämligheten. De digitala betaltjänsterna fortsätter att utvidga tillgängligheten till kryptovalutalandskapet genom att stödja direkta uttag av token och stöd för webbläsartillbehör.

Utökade funktioner för plånbok i webbläsaren

Simplex samarbetar med integritetsinriktad webbläsare Opera för att ge kryptovalutastöd för sin plånbok i webbläsaren. Plånboken ger Opera-användare en enkel on-ramp och offramp-konvertering från fiat-till-krypto och krypto-till-fiat.

Opera, som har titeln på den första web3- och blockchain-klara webbläsaren, har redan en inbyggd plånbok som stöder bitcoin, ethereum och tron. Nu med Simplex-ombordprocessen utökar Opera utbudet av plånböcker och mynt som stöds i plånboken samtidigt som den lägger till funktioner för fiat-insättningar och uttag tillsammans med låga omvandlingskostnader.

Uttag av krypto utan ett byteskonto

Skrills senaste tillägg gör det möjligt för användare att ta ut token från sina konton direkt till en bitcoin- eller ethereum (ETH) kryptoplånboksadress och lägga till ett nytt lager av fungibilitet.

Skrill stöder redan inköp av många tokens inklusive litecoin, ZRX, tezos, stellar, dash, EOS och andra förutom mer än 40 fiatvalutor. Förutom möjligheten att köpa och sälja kryptor direkt kommer den senaste uttagsfunktionen som rullas ut inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (och Storbritannien senare) att göra det lättare för användare som föredrar privat förvaring över sina mynt på lång sikt.

De nya tjänsterna hjälper användare att utöka sina portföljer utan att behöva byta konto. Så småningom planerar företaget att tillåta uttag av fler kryptovalutor till utsedda plånböcker när dess erbjudanden växer.

Håller koll på Paypals & Robinhoods

De senaste rörelserna från Skrill och Simplex upprepar en liknande riktning som andra stora betalningsspelare och börser följer. Efter att ha infört köp-, sälj- och innehavfunktioner för amerikanska kundkonton förra hösten kommer Paypal-användare att kunna finansiera inköp i kryptovalutor från 26 miljoner handlare 2021.

Funktionaliteten gör det möjligt för kunderna att betala i krypto medan handlarna får fiatvaluta, vilket hjälper handlarna att undvika den ihållande volatiliteten som har förhindrat en mer omfattande adoption. Dessutom har företaget avslöjat att Venmo också kommer att börja stöd för kryptovalutatransaktioner 2021.

För att inte överträffas av betalningsleverantörer tillkännagav online-investeringsplattformen Robinhood nyligen att det snart kommer att erbjuda kryptoinsättningar och uttag. Medan plattformen redan tillåter användare att köpa och sälja vissa kryptovalutor, särskilt dogecoin, finns det bara en fiat onramp och offramp för befintliga handlare.

Vad tror du, när kommer Paypal äntligen att gå ombord och helt “öppna upp” för krypto? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Simplex, Skrill, Opera,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link