Showcase Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Showcase Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 26, 2021 by Bitcoinera
5
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digital tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Showcase Token (SHO) under paret USDT / SHO den 28 april klockan 13:00 UTC. Monter är en NFT mobilapplikation utformad för att ge mikroinfluencer och fans. Det ger en plattform för innehållsskapare att skapa och sälja
bitcoinshow.jpg


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digital tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Showcase Token (SHO) under paret USDT / SHO den 28 april klockan 13:00 UTC.

Monter är en NFT mobilapplikation utformad för att ge mikroinfluencer och fans. Det ger en plattform för innehållsskapare att skapa och sälja icke-fungibla tokens med begränsad upplaga som stöds av deras varumärke. Dessa NFT möjliggör decentraliserat ägande, överföring, härkomst och äkthetsbevis för digitala tillgångar. Showcase som en plattform fokuserar på mobil-första design, fiat-integration, lägre priser NFT, utöver sällsynta NFT-användare, användarupplevelse och sociala medier.

På Showcase-plattformen kan skapare designa och redigera anpassade teckningar i appen, som sedan kopplas till en unik NFT eller “Badge.” Märken i begränsad upplaga listas för försäljning, och fans kan köpa dem, och Showcase betalar intäkter till skaparna. Köpare kan visa sina nyinköpta märken i sin utställning eller handla dem på den sekundära NFT-marknaden.

Showcase använder ett anpassat ERC-1155 smart kontrakt för att lagra Badge NFT-data i kedjan, vilket gör det möjligt att inkludera attribut för varje märke med rika metadata som Badge-namn, kategori och beskrivning.

SHO the native token fungerar som ett incitament, distribuerat för att uppmuntra användare att bidra och underhålla ekosystemet på Showcase. Ytterligare SHO kommer att tilldelas användare baserat på deras användning, aktivitet och bidrag på Showcase-plattformen. SHO-tokeninnehavare kommer att ha möjlighet att sätta SHO-tokens på influenser. Detta gör det möjligt för dem att få original “OG” -status, få tillgång till exklusivt innehåll som skapats av influencer och etablera exklusiv status i Showcase-appen med exklusiv tillgång till att köpa vissa NFT-märken.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Showcase

Showcase är utformad för att vara en plattform som gör det möjligt för innehållsskapare att skapa och sälja

begränsade upplagan som kan bytas ut mot icke-fungibla tokens (NFT) som stöds av deras varumärke. Dessa NFT tillåter

för decentraliserat ägande, överföring, härkomst och äkthetsbevis för digitala tillgångar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://showcase.to

Twitter: https://twitter.com/MyShowcase

Telegram: https://t.me/Showcasechat

Disharmoni: https://discord.gg/RKCVUGH6


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link