Securrency har samlat in $ 30 miljoner i sin serie B-finansiering

Securrency har samlat in $ 30 miljoner i sin serie B-finansiering

Köpa Bitcoins
april 27, 2021 by Bitcoinera
6
Securrency, en ledande utvecklare av blockchain-baserad finansiell och reglerande teknik, meddelade att den samlade in 30 miljoner dollar i sin serie B-finansieringsrunda. Finansieringsrundan stöddes av WisdomTree Investments, Abu Dhabi Catalyst Partners Limited (ADCP), State Street och US Bank, bland andra investerare. “Vi tror att Securrency-teamet är unikt lämpligt för att leda blockchain-baserade fintech och regtech
Securrency.png


Securrency, en ledande utvecklare av blockchain-baserad finansiell och reglerande teknik, meddelade att den samlade in 30 miljoner dollar i sin serie B-finansieringsrunda.

Finansieringsrundan stöddes av WisdomTree Investments, Abu Dhabi Catalyst Partners Limited (ADCP), State Street och US Bank, bland andra investerare.

“Vi tror att Securrency-teamet är unikt lämpligt för att leda blockchain-baserade fintech och regtech framöver”, säger Jonathan Steinberg, WisdomTree grundare och VD. “Vårt pågående ekonomiska åtagande bekräftar styrkan i vårt stöd.”

Med denna nya finansiering till hands hoppas Washington DC-baserade Securrency på tillväxt till nya produkter och marknader runt om i världen.

Medgrundare och VD för Securrency, Dan Doney, sa “Denna finansiering är en enorm milstolpe för Securrency”, tillade han, “med strategiska investeringar från världsledande finansiella institutioner. Under det kommande året kommer vi att fortsätta att arbeta nära våra strategiska partners och samtidigt leverera kompatibel decentraliserad finansiering (DeFi) och andra kraftfulla produkter till marknaden i enlighet med vårt uppdrag att optimera finansiell logistik. ”

WisdomTree Grundare och VD, Jonathan Steinberg, sade: “Vi tror att Securrency-teamet är unikt lämpligt för att leda inom blockchain-baserad fintech och regleringsteknik framöver.”

“Vårt pågående ekonomiska åtagande bekräftar styrkan i vårt stöd och partnerskap för att utforma framtiden för finansiella tjänster med Securrency och våra andra investerare”, avslutade Steinberg.

Just nu har Securrency ansökt om licenser för att etablera reglerade finansiella tjänster inom Abu Dhabi Global Market (ADGM).

ADGM är ett finanscentrum i världsklass med ett strikt men progressivt regelverk för digitala tillgångar av alla slag. ADCP: s investering bygger på tidigare investeringar i Securrency, av Abu Dhabi Investment Office.

I år förväntar sig företaget att tjäna cirka 2 miljoner dollar i intäkter, samma som 2020. Enligt Doney förväntas en “betydande ökning” 2022 efter att nya produkter har rullats ut i år.

Läs mer: eToro lanserar tematisk portfölj för att erbjuda exponering för kryptomarknaden

Source link