SEC fortsätter med Ripple Lawsuit med Gensler som leder anklagelsen

SEC fortsätter med Ripple Lawsuit med Gensler som leder anklagelsen

Köpa Bitcoins
april 24, 2021 by Bitcoinera
14
Trots den amerikanska ordföranden för Securities and Exchange Commission, Gary Genslers rykte för att vara en anhängare av kryptovaluta, verkar tillsynsmyndigheterna inte ge upp den heta rättegången mot Ripple Labs Inc. SEC har bett en federal domare att inte godkänna Ripples krav på SEC-tjänstemännens interna e-postmeddelanden och kommunikation lagrade i deras personliga enheter, under en
sec-presses-on-with-ripple-lawsuit-with-gensler-leading-the-charge.png


Trots den amerikanska ordföranden för Securities and Exchange Commission, Gary Genslers rykte för att vara en anhängare av kryptovaluta, verkar tillsynsmyndigheterna inte ge upp den heta rättegången mot Ripple Labs Inc.

SEC har bett en federal domare att inte godkänna Ripples krav på SEC-tjänstemännens interna e-postmeddelanden och kommunikation lagrade i deras personliga enheter, under en domstolsanmälan på onsdagen, vilket är det första fallet som lagstiftaren lämnat in sedan Genslers utnämning till ordförande förra veckan. . Detta visar att SEC inte planerar att ge upp sin rättegång när som helst.

I sin senaste inlämning anklagade SEC Ripple för trakasserier och “spelmanship med avseende på upptäckt.”

Eftersom detta också kan påverka andra digitala mynt, håller kryptoindustrin noga med på ärendet, vilket har fått XRP att ta en nosdyk efter att SEC stämt. Även om Bitcoin och Ether inte betraktas som säkerheter av tillsynsmyndigheterna, kunde samma sak inte sägas för de andra tokens. Detta innebär att andra tokens också kan möta liknande stämningar av SEC.

Vissa kryptofans hoppades att Gensler, som har undervisat kryptovalutor i MIT, skulle acceptera tillgångsklass och lösa de rörliga reglerna kring kryptoindustrin.

Source link